Logotip de Adolescents.cat

El truc que va fer guanyar milions de dòlars a una parella jugant a la loteria

per Redacció, el 14 d'octubre de 2023 a les 10:00
Creus que és possible guanyar la loteria tants cops com vulguis gràcies a un càlcul matemàtic? La parella de jubilats Jerry Selbee i Marge ho van demostrar fent-se amb desenes de bitllets guanyadors de dues loteries estatals dels Estats Units.

La parella havia viscut sempre a Michigan, un petit poble d'Everett, i la seva vida era completament normal fins que l'any 2003 van decidir començar a jugar a la loteria. Selbee s'havia acabat de jubilar i, després de passar per davant d'un cartell publicitari de la loteria estatal Windfall, la seva àgil ment matemàtica el va fer adonar que tenia al davant una gran oportunitat.


"Un jugador havia d'encertar els sis números del sorteig. Si ningú ho aconseguia, el premi es dividiria entre qui encertes cinc, quatre i tres números". Sota aquestes regles, Slebee va pensar que les probabilitats de guanyar si invertia molts diners eren altes, així que va gastar 1.110 dòlars i va acabar guanyant 1.900 dòlars.

Després va invertir 3.600 dòlars i en va guanyar 6.300. I, més tard, va decidir invertir una mica més, 8.000 dòlars, i va guanyar-ne el doble. Va ser aquí on va decidir explicar-li a la seva dona el què estava fent. Van invertir milers de dòlars més i van crear una empresa per manejar els recursos: GS Investment Strategies LLC. Un dels millors premis que van guanyar va ser de 853.000 dòlars, però les coses es van complicar quan el sorteig Windfall de Michigan va tancar.


Poc després van saber que a Massachussets hi havia un sorteig similar que s'anomenava Cash Windfall, i van veure que també era rendible. Així que van seguir jugant a aquest sorteig fins a l'any 2012, quan la seva aventura va acabar després d'haver comprat un total de 18.000 bitllets de loteria estatal. Slebee, que ara té 80 anys, va confessar que "et dona satisfacció tenir èxit en una cosa que va valer la pena no només per a nosaltres personalment, sinó també per als nostres amics i la nostra família".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: