Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 14 de juliol

per Adolescents.cat, el 14 de juliol de 2022 a les 08:42
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Les emocions negatives tendiran a dominar-te al llarg del dia, et deixaràs portar pels teus impulsos i això et podria portar a cometre errors. Avui, però, també tindràs un moment de felicitat gràcies a una oportunitat que no t'esperaves.

TAURE
Avui és un bon dia per desfogar-te i exposar tot allò que t'està molestant. Et sents en pau amb tu mateix i això et farà ser especialment assertiu. En l'amor, començaràs a obrir el teu cor a una persona nova.

BESSONS
No pares de pensar en un dubte que t'inquieta i no et deixa estar calmat. Parla ja amb aquella persona i planteja-li les preguntes que facin falta. Avui un bon amic/ga et farà adonar que no estàs sol, tot i que tu tinguis aquesta sensació.

CRANC
La Lluna fa que aquests dies visquis alt i baixos emocionals. Avui, però, tornaràs a trobar l'equilibri i en part serà gràcies a una persona i les seves paraules de suport incondicional. En el terreny de l'amor les distàncies augmentaran.

LLEÓ
De vegades la lògica i l'anàlisi no ens porten a prendre les millors decisions. Estàs donant massa voltes al que sents i potser l'únic que cal és que et permetis sentir. Que t'hagin fet mal en el passat, no vol dir que te'n tornin a fer ara. Fes cas als consells d'un bon amics/ga.

VERGE
Avui en l'amor podries rebre una sorpresa agradable. Una persona especial tindrà un gest que et farà sentir molt valorat. Gaudeix del moment i expressa el que sents sense pensar-t'ho massa. Guia't pels instints.

BALANÇA
Avui és un bon dia per establir noves relacions personals. Si estàs receptiu podries començaruna amistat amb algú que serà important per a tu en els pròxims mesos. En l'amor, és hora de no ignorar més els senyals i fer front al que penses.

ESCORPÍ
Avui no et convé quedar-te tancat. Necessites sortir i relacionar-te, tot i que tinguis els ànims baixos. Fer-ho, precisament, et farà estar de més bon humor. Podria ser que algú et recriminés l'actitud dels teus últims dies. Escolta'l.

SAGITARI
Arriba el moment de fer un canvi en la teva vida i no et serà fàcil. Hi ha coses que són difícils d'acceptar, però et tocarà fer-ho i continuar endavant. Confia en tu mateix i en la teva força interior. La teva actitud serà clau per superar el repte amb el qual et trobaràs.

CAPRICORN
Avui tindràs un dia intens. Potser hauràs de postposar decisions que ja tenies preses a causa d'un problema que sorgirà i que hauràs de solucionar sí o sí. Centra't en el més important i no et sentis malament per deixar de banda certes coses.

AQUARI
Els Aquari teniu el do de la paraula i avui et tocarà fer-lo servir. Sentiràs la necessitat d'expressar-te i de dir el que penses a algú, encara que no serà una conversa agradable. Saps que si no ho fas, et passaràs l'estiu amargat. Procura no perdre la calma.

PEIXOS
Ets una persona bona i confiada, però recorda que no tothom és com tu i que de vegades t'has de protegir. Ves amb compte a l'hora de fer favors i d'acceptar plans que realment no et venen de gust. Pensa en el que realment vols.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: