Logotip de Adolescents.cat

És veritat que els bitllets de Rodalies i Renfe seran gratuïts a partir de setembre? El que has de saber sobre aquesta mesura

per Redacció, el 14 de juliol de 2022 a les 06:00
De l'1 de setembre al 31 de desembre els bitllets propis de Renfe passaran a ser gratuïts. Així ho ha anunciat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, juntament amb altres mesures per frenar la pujada de la inflació a tot l'estat.

L'objectiu és reduir el consum energètic i de la benzina i, per aquest motiu, l'Estat bonificarà el 100% dels bitllets propis de Renfe a Rodalies i bonificarà el 30% dels metros. En el cas dels trens Avant, que uneixen Lleida amb Tarragona, Barcelona i Girona, es bonificarà el 50%.

És important tenint en compte que aquesta mesura no afectarà els bitllets de transport integrats, és a dir, els que permeten fer ús de bus, metro, tramvia i Rodalies amb un mateix bitllet.

Així doncs, el bitllets gratuïts seran els següents:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: