Logotip de Adolescents.cat

L'Acústica presenta cartell: Oques Grasses, The Tyets...formaran part de la trentena de propostes musicals gratuïtes

per Redacció, el 13 de juliol de 2022 a les 13:44
Avui s’ha presentat la programació de la 19ª edició del Festival Acústica i té cartellàs! El retorn de l’Acústica sense restriccions comptarà amb els concerts de grups com Oques Grasses, Sopa de Cabra, Els Catarres, Ptazeta, Doctor Prats , Joan Dausà, The Tyets, Delafé i Las Flores Azules, La Fúmiga, Doctor Prats Clara Peya o El Petit de Cal Eril.

A més a més, com sempre, el festival aposta per noms emergents catalans com Memé –la coneixereu segur per les actuacions que fa amb Rigoberta Bandini- ,Sexenni, Maria Jaume, Habla de Mí en Presente i Dan Peralbo, entre altres.


Quan es farà? Se celebrarà de l’1 al 4 de setembre en tres escenaris del centre històric de Figueres (Alt Empordà) i en total reunirà una trentena de propostes musicals.

Cal reservar per anar-hi? No cal fer cap reserva, el festival és 100% gratuït i d’accés lliure per tothom. Això sí, es recomana anar als concerts amb temps.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: