Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 564]

per Redacció, el 23 de juliol de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Doncs un dia vam fer una dormida amb l'esplai i quan vam dir d'anar a dormir, em vaig posar al costat d'un jambo amb qui m'havia trobat més d'un cop. Vam estar molta estona parlant i tirant indirectes, de cop em va posar una mà a l'espatlla i de mica en mica va anar baixant... El calentó que portàvem era heavy, ell estava molt calent i al final ja es va llençar del tot i vam liar-nos i tocar-nos però tot molt exagerat i amb moltes ganes. Jo patia per la gent que teníem al costat, al final el vaig agafar i vam acabar fol*** al lavabo de l'esplai.

Noi, 17 anys
Un dia al vestuari em vaig quedar sol amb un amic (el qual sempre m'havia agradat) i em va preguntar de broma que si m'atrevia a llepar-li la polla, i li vaig dir que sí. Vam acabar tancats al lavabo i li vaig fer la millor mamada de la història. També ens vam masturbar... tot mentre els companys feien gimnàstica. Ara quedem cada diumenge a casa seva i follem.

Noia, 18 anys
Vam sortir a Razzmatazz amb uns amics i, fent cua per entrar-hi, vaig començar a parlar/tontejar molt amb un d'ells amb el que no em portava gaire. Només entrar ens vam posar a ballar l'un amb l'altre i a parlar a cau d'orella, de manera que cada cop les nostres boques estaven més juntes, fins que al final ens vam començar a liar. La cosa va anar pujant de to i vam acabar a un racó contra la paret fotent-nos mà. No sabeu quin morbo ens va donar...

Noia, 15 anys
Jo estava amb el meu nòvio a la seva piscina. No érem els únics que estàvem, hi havia dos amics més i tota la seva família. Estàvem allà a la piscina liant-nos i ell em va començar a fer dits mentre que parlava amb una amiga. Ens vam posar massa hots i no vam aguantar, vam anar al lavabo del pis de dalt i ho vam fer. (Espero que ningú ho sàpiga).

Noi, 16 anys
Vaig quedar amb una noia amb qui feia temps que hi havia tensió, però no érem res encara. Aleshores estàvem a un parc públic i va sortir el tema del sexe. Tot va començar amb una broma i vam acabar tocant-nos darrere uns arbres al costat d'un grup de gent gran. Gairebé ens pillen, però va ser molt excitant.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: