Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 13 al 19 de juliol

per Redacció, el 13 de juliol de 2022 a les 08:28
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.


 


Versió sense playbuzz:
ÀRIES (2/5)
Has viscut un gran canvi i per això estaràs tota la setmana molt sensible emocionalment. No tinguis por en dir el que sents, de fet, hauries de poder-ho parlar amb algú. Consell: Quan diem les coses en veu alta ens adonem de moltes coses i ja va sent hora que obris els ulls.

TAURE (2/5)
Hi ha algun amic/ga que té una relació que et treu molta energia. Constantment has d’escoltar els problemes que tenen i donar consells... Aprèn a desvincular-te de problemes que no van amb tu. Consell: aprofita les oportunitats quan se’t presenten, fins i tot amb algunes persones.

BESSONS (3/5)
La setmana no ha començat molt bé però ho tens tot perquè acabi de la millor manera. Algú et farà un comentari que et farà pensar, però vigila no t’il·lusionis més del compte. No facis volar la imaginació i deixa que les coses passin quan hagi de passar. Dia de la sort: Diumenge.

CRANC (3/5)
Sembla que tot va millor, tens clar qui vols i què vols al teu costat. Pensa que les relacions s’han de treballar i que encara que ara tot sembli que hagi d’anar a millor, no pots deixar res a l’atzar. Consell: necessites una persona que t’animi i ho doni tot. Si l’has trobat, conserva-la!

LLEÓ (2/5)
Tens pensaments contradictoris i això et fa sentir culpable perquè sembla que no acabes de ser sincer/a del tot. No has de ser tan exigent, esforça’t una mica més, dóna una mica més d’amor i expressa’t. Consell: no visquis amb por que et facin mal i gaudeix del que tens!

VERGE (3/5)
Tens una conversa amb algú important i si no la tens aviat, us anireu distanciant. Quan facis el pas, no tinguis por en fer preguntes directes i vés al gra. Ja que ho parleu, que després de la conversa no et quedin dubtes i els dos tingueu clares les conclusions. Dia de la sort: Dilluns.

BALANÇA (3/5)
A vegades et sents perdut/da i t’entren dubtes existencials! Si tens a qui vols al costat, si aquella decisió va ser l’encertada o si qui creus amic/ga et comença a agradar més del compte... Creu més en tu i el teu instint. No posis en dubte tot el que fas! Color: vermell.

ESCORPÍ (3/5)
Et donaran una notícia que t’afectarà tota la setmana i no tindràs el cap clar. Sigues conscient del que vols i vigila amb la impulsivitat. Tingues present que: “si ha de ser, serà” però vigila, no ho deixis tot a l’atzar, que no et penedeixis de no haver-ho intentat. Dia de la sort: 16.

SAGITARI (3/5)
Aquesta setmana sentiràs molta energia i això t’encoratjarà per prendre una decisió respecte als teus sentiments. Com totes les decisions, no tothom pot estar-hi d’acord per això has de tenir clar que triïs el que triïs ho facis pensant només en tu. Dia de la sort: Dissabte.

CAPRICORN (3/5)
Tens algú a prop que et fa mal i tu ni te n’adones. Sense voler ho justifiques perquè et resulta més fàcil que afrontar-ho i posar-hi remei. Fixa’t en les seves accions i comentaris per treure conclusions. Vigila: Possiblement el seu problema sigui d’enveja però tu no canviïs per res!

AQUARI (2/5)
Has de començar a gaudir del moment. Tens un prototip molt marcat, massa, i per això mai acabes de trobar la persona indicada. Obra horitzons, coneix gent nova i fes un pas al costat per veure les coses des d’altres perspectives. Hi ha algú molt a prop. Dia de la sort: Dijous.

PEIXOS (4/5)
Has viscut o estàs vivint un canvi que t’empodera i et fa sentir millor. Aprofita aquesta energia per llançar-te i fer el que sents. És un bon moment per tu i la teva autoestima i quan brilles, ningú pot amb tu. Consell: Dosifica’t i centra’t en la gent que realment val la pena.





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: