Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 16 i 17 de juliol

per Redacció, el 16 de juliol de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
L'estrès d'aquesta setmana t'ha fet trontollar una mica la salut, però els mals moments que has passat els has oblidat de cop quan algú a qui últimament t’estàs apropant t’ha dedicat unes paraules d’afecte. La sort et somriu aquests dies i sembla que podria arribar l’inici d’una història especial. Moment de sort: dissabte a la tarda.

TAURE
Estaràs molt tranquil i content aquest cap de setmana i per fi trobaràs temps per tu mateix/a. Intenta no estar per tothom i pensa una mica més en tu. Tindràs molt bona relació amb els Balança. Moment de sort: diumenge al matí.

BESSONS
És el moment de fer un pas endavant i dir les coses tal com les penses, no tinguis por de l’opinió dels altres. Els Bessons esteu a tope d'autoestima i us sentiu molt més atrevits aquests dies. Moment de sort: dissabte a la nit.

CRANC
Aconseguiràs dur a terme una cosa que fins ara no t'havies atrevit a provar. La teva iniciativa per afrontar la vida t'ajudarà. Aquest cap de setmana el teu poder de seducció serà imparable, i si vols alguna cosa l'aconseguiràs. Moment de sort: dissabte a la tarda.

LLEÓ
Aquest cap de setmana pots estar confús, però aviat aclariràs tots els teus dubtes i ressorgiràs. Passeja, queda amb amics... i allibera't de l'estrès! No deixis que les inseguretats et guanyin la batalla. Aposta fort per tu i aconseguiràs els teus objectius, planificant fins a l'últim detall. Moment de sort: dissabte al vespre.

VERGE
Bon cap de setmana pels Verge que per fi us sentireu més segurs de vosaltres mateixos. Ja tocava! Travesses un moment de canvis en la teva vida personal que et faran molt feliç, i tot anirà sobre rodes! Algú pot demanar-te un favor. Moment de sort: dissabte a la tarda.

BALANÇA
Aquest cap de setmana estaràs a tope davant qualsevol circumstància, però vigila perquè pots actuar de manera extremista i contradictòria! Potser que et costi posar-te en el lloc de l'altre, i això et pot portar algunes tensions. Bones energies amb Verge i Taure. Moment de sort: diumenge a la nit.

ESCORPÍ
Posant tanta obstinació a aconseguir el que desitges, no dubtis que ho aconseguiràs. T'interesaràs per tot el que t'envolta i res et podrà prendre el teu optimisme. Serà impossible avorrir-se estant al teu costat! Molt bones energies amb Cranc i Peixos. Moment de sort: tot el diumenge.

SAGITARI
Els Sagitari necessiteu una petita empenta aquest cap de setmana perquè sembla que esteu una mica encallats emocionalment parlant. A més, et toca fer de conseller amb un amic/ga que té molts problemes sentimentals. Vigila, però, en no voler actuar tu per ell ho podries tenir una baralla que et sabrà greu. Moment de sort: dissabte a la tarda.

CAPRICORN
Els Capricorn teniu un cap de setmana amb alts i baixos però predominaran els bons moments, especialment quan estiguis amb els amics, ells són els que t’ajudaran a estar millor. Compte amb les persones Capricorn, del teu mateix signe, et poden desestabilitzar. Moment de sort: dissabte a la nit.

AQUARI
Si estàs travessant moments difícils, els superaràs valentament i podràs iniciar una vida nova. Aquest cap de setmana és el moment de tirar-te cap als teus somnis perquè la sort està de la teva part. Gràcies a la influència de la Lluna, estaràs súper vital i seduiràs sense proposar-t'ho. Moment de sort: tot el diumenge.

PEIXOS
Dies de gran intensitat en tots els àmbits de la teva vida, però intenta no assumir responsabilitats que no et corresponen. Aquest cap de setmana podràs fer realitat un desig que fa temps que t'il·lusiona. Moment de sort: dissabte a la nit.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: