Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 563]

per Redacció, el 16 de juliol de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.


 




Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys
Fa un temps la meva millor amiga i jo teníem nòvio i sempre fèiem plans tots 4. Un dia estàvem a casa i a l'habitació de matrimoni vam posar coixins de separació. Ens vam començar a posar calents i uns vam acabar follant i els altres fent sexe oral. Tot i això amb els pares a casa veient una peli a una altra habitació...

Noia, 14 anys
L'altre dia em van convidar a casa d'una en plan pijama party i hi havia una amiga meva que m'atrau massa. A la nit em va dir que l'abracés i l'acaricies i ho vaig fer. Ella cada cop se m'apropava més, però ja sabia que no passaria res...Em vaig posar tan calenta que em vaig acabar masturbant.

Noia, 17 anys
Fa uns anys la meva mare em va comprar una epilady (per depilar-se). Al cap d'un temps vaig descobrir que es podia canviar el cap i posar com una mena de vibrador...El millor plaer que he viscut mai, aquella vibració al meu cony, i si et fas dits ja directement et corres en res. És el millor que m'ha comprat la meva mare.

Noi, 17 anys
Cada estiu vaig a València i en el meu grup d'amics hi ha una noia a qui li tenia bastantes ganes però ella portava 3 anys amb nòvio. Total que un dia una del grup d'amics va fer una festa a se casa. En un moment de la nit jo, una amiga meva i la noia que em posava ens en vam anar a una habitació a jugar a fer-nos preguntes. La meva amiga li va preguntar si es liaria amb mi si no tingués nòvio. Ella va respondre que sí. 10 minuts més tard la meva amiga va marxar de l'habitació i ens vam quedar sols. Al cap de res ens vam començar a liar i ella es va abaixar els pantalons i es va apartar la roba interior...El nòvio se'n va acabar enterant i ara estem esperant a l'estiu 2019.

Noi, 18 anys
Era el segon cop que quedava amb la meva nòvia abans que sortíssim. Estàvem pel centre i eren les tantes. Després de donar una volta i de no parar de liar-nos vam acabar al seu cotxe, que estava aparcat al mig del carrer. Ens vam començar a liar i li vaig començar a posar la mà per sota la roba...Al final li vaig acabar fent dits. Els vidres van acabar molt entelats xD.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: