Logotip de Adolescents.cat

Karezza: la tècnica per gaudir més del sexe

per Redacció, el 12 de juliol de 2022 a les 11:52
Gairebé sempre anem amb presses i això que de vegades ens costi dedicar temps a les coses que s'ho mereixen. És per això que avui us volem parlar del mètode Karezza, una tècnica eròtica que reivindica el sexe pausat. Un sexe on la sensualitat i l'estimulació, més que no pas l'orgasme, són els protagonistes.

Aquesta tècnica busca incrementar les sensacions i crear una sensació d'intimitat especial i única. De fet, s'ha comprovat que practicar el mètode Karezza augmenta la connexió emocional de la parella, relaxa i fins i tot ajuda a alleugerir certs dolors, com ara els menstruals. És doncs, una pràctica ideal per reforçar el vincle amb aquella persona especial i també per viure una experiència diferent. 

Com es practica?



 Expressar emocions: primer de tot és important expressar el que se sent per l'altre i dir-li coses que ens agradin d'ell/a. Sembla molt bàsic, però sovint no ho fem i mostrar el que sentim incrementa el benestar propi i el de la nostra parella. 
 Carícies i petons: el següent pas és començar a acariciar la pell de l'altre a poc a poc i fer-li petons. Abraçar-lo i sentir-lo/a sense presses.
 Estimulació: és important que l'erotisme no perdi importància, i per tant, l'ideal és estimular diverses zones erògenes i fer servir la imaginació. Per exemple, es pot utilitzar una ploma eròtica per acariciar certes parts del cos o es pot jugar amb la vibració d'una joguina sexual. 
 Connexió: és important centrar-se en el moment i connectar amb l'altre: mirar-se els ulls, agafar-se...i sobretot anar amb molta calma i gaudir cada instant. Com hem dit l'important en aquest mètode no és arribar a l'orgasme, sinó incrementar el vincle amb l'altra persona.

scratching black and white GIF

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: