Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 12 de juliol

per Adolescents.cat, el 12 de juliol de 2022 a les 08:59
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz
ÀRIES
Les influències de Mart t'ajudaran a fer que les relacions flueixin amb senzillesa i a desencallar converses pendents. Tindràs un molt bon dia pel que fa a l'amistat i als assumptes amorosos. Estaràs especialment emocional: aprofita-ho per mostrar el que sents i trencar certes distàncies.

TAURE
Avui la sort estarà del teu costat. Algú a qui aprecies molt et mostrarà com mai abans ho havia fet el seu afecte i això et farà sentir afortunat. Deixaràs enrere les tensions amb algú del teu entorn i recuperaràs la pau interior.

BESSONS
Després d'uns dies una mica grisos, et tornes a sentir motivat. Has aconseguit recuperar l'esperança i tens ganes de passar a l'acció. Recorda que tu tens el control, no et deixis manipular per algú del passat. Una persona Peixos et podria ajudar a fer realitat certs projectes.

CRANC
Últimament no pares de donar voltes a oportunitats perdudes i això et dona forces per ser més atrevit. Estàs començant a perdre la por al desconegut i aquest canvi d'actitud, d'aquí poc, t'obrirà una porta que no esperaves. En el terreny amorós són dies de confessions inesperades.

LLEÓ
Quan estimes algú ho dones tot sense pensar en res més. Avui serà un d'aquells dies en què sentiràs que potser t'has entregat massa i no estàs rebent gaire a canvi. No t'ho prenguis com una traïció ni ataquis l'altre. Necessites parlar les coses de manera calmada. Avui vigila en especial amb els Balança.

VERGE
T'espera un dia complicat amb un problema que et veuràs obligat a solucionar pràcticament sol. Et tocarà respondre certes preguntes que no t'agradaran, però serà l'única manera per seguir avançant. Busca el suport d'un signe d'aigua.

BALANÇA
Ets una persona generosa i no et fa res ajudar els altres. Ara bé, una cosa és fer un favor a algú i una altra molt diferent és sentir que s'estan aprofitant de tu i últimament comences a tenir aquesta sensació. Podria ser que t'emportessis un desengany, però en el fons serà alliberador i t'acabarà fent bé.

ESCORPÍ
La força de voluntat i l'esforç són dues característiques et defineixen, sobretot aquests últims dies. Quan passes per un mal moment intentes donar el millor de tu per seguir endavant i això és precisament el que estàs fent ara. Segueix així. Tindràs l'ajuda d'algú que et sorprendrà.

SAGITARI
T'és molt complicat estar tancat a casa o centrar-te només en les teves obligacions. Avui podria ser un dia d'aquells en què et vegis obligat a seguir certa rutina. Procura no frustrar-te, l'estiu és llarg i t'esperen dies de descobriment i noves experiències. En el terreny amorós recorda que mai és tard per demanar perdó.

CAPRICORN
No t'és fàcil confiar en les persones que estimes perquè deixes que les males experiències del passat pesin més que les experiències del present. Això fa que et siguin difícil obrir-te a persones noves, però hi ha algú que t'està fent oblidar aquesta desconfiança. No et neguis el que sents.

AQUARI
Sempre intentes veure la part bona de les persones i de vegades et costa acceptar les parts menys agradables. Avui, però, et tocarà obrir els ulls i marcar distàncies amb algú. Hi ha una persona que s'està movent per interessos i t'ho faran veure.

PEIXOS
Si no estàs bé amb algunes persones potser t'has de començar a plantejar fer un canvi. La pregunta no és què senten ells per tu, sinó com et fan sentir ells. Pensa en el que et convé i pren decisions o t'acabaran ferint i ho saps.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: