Logotip de Adolescents.cat

Reconciliació entre Piqué i Shakira?

per Redacció, el 11 de juliol de 2022 a les 13:29
En les últimes setmanes, diversos mitjans de comunicació han assegurat que Gerard Piqué tenia nova parella: una jove de 20 anys que treballava de cambrera en un famós local de Barcelona. Doncs bé, pel que sembla es tractaria d’un rumor.

Segons informa Socialité el futbolista no té cap relació estable i ara mateix està solter. A més a més, segons aquest mitjà, Piqué està intentant apropar-se a Shakira per reconciliar-se amb ella i poder mantenir-hi una bona relació.


I és que, des de la seva separació, el futbolista i la cantant pràcticament no es parlaven. El malestar entre tots dos havia augmentat després que Shakira confirmés que volia anar-se’n a viure a Miami juntament amb els dos fills que tenen en comú.

Sigui com sigui, cap dels dos ha donat encara la seva versió dels fets, per tant, de moment tot són especulacions.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: