Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: de l'11 al 17 de juliol

per Adolescents.cat, el 11 de juliol de 2022 a les 08:44
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
Àries:
Aquesta setmana els Àries tindreu bona sort en general, no tindreu ensurts i tot anirà fluirà amb normalitat. És un bon moment per iniciar noves relacions i reforçar les existents. Pel que fa a la vida sentimental és probable que Lleó o Verge et facin sentir coses molt especials. Dia de la sort: 15.

Taure:
Als Taure us espera una setmana amb molts alts i baixos. Tindràs moments en els quals necessitaràs rodejar-te de bona companyia per superar-ho. Estàs extremadament sensible i tot t'afecta en excés! Bona sintonia amb Capricorn i Escorpí. Tens bona sort sobretot amb projectes de feina. Dia de la sort: 12.

Bessons:
Aquesta setmana serà una setmana especialment bona pels Bessons pel què fa a projectes personales Per fi us arriba una oportunitat que feia temps que estàveu esperant. Són bons dies per gaudir de l’amor i les amistats. Ho passaràs molt bé amb un pla que no esperaves. Dia de la sort: 15.

Cranc:
Aquesta setmana veuràs les coses molt més clares i per fi sabràs quin camí has de seguir. Unes paraules que et van dir far temps et donaran una clau interessant... La Lluna et farà estar més rialler i optimista, i podràs solucionar alguna cosa que et preocupa. Dia de la sort: 12.

Lleó:
Sembla que el destí ha pres una decisió per tu però tingues en compte que pots contribuir a modificar-la. Estigues atent als senyals i lluita més per les coses que vols, ara és el moment de fer-te valer! Intenta buscar moments per estar sol, els necessites. Bones energies amb Sagitari i Capricorn. Dia de la sort: 14.

Verge:
Saps que les coses no sempre estan al teu favor però aquesta setmana els Verge brillareu més que mai. Estaràs molt pendent dels que t'envolten, oferint el millor de tu, i les relacions amb el teu entorn seran especialment fluides. No tanquis el teu cor a conèixer persones noves que se t'estan apropant. Dia de la sort: 15.

Balança:
Els Balança tindreu una bona setmana. Sembla que aneu per bon camí i que per fi esteu aconseguint els objectius que teníeu, recorda que l'esforç sempre té recompensa. És una bona setmana tant per l’amor com per l’amistat, potser ha arribat el moment de fer el primer pas. Dia de la sort: 12.

Escorpí:
Intenta passar més temps amb els amics perquè estàs una mica baix/a d’ànims, hi ha algú que et necessita de manera especial. Sembla que les converses amb una persona especial s’intensifiquen i aquesta setmana n'hi haurà una que podria ser molt important. Dia de la sort: 16.

Sagitari:
Els Sagitari tindreu una setmana intensa, especialment pel que fa als sentiments. Intenta que això no t’afecti gaire i busca espais personals per reflexionar. Hi ha una persona que t'ajudarà a veure les coses amb més claredat i t’animarà molt. Vibracions màgiques i especials amb un Cranc. Dia de la sort: 15.

Capricorn:
Els Carpricorn estareu molt pensatius aquesta setmana, especialment a conseqüència d’una persona. Abans d’actuar, pensa bé que és el que realment vol el teu cor. En general cal que et calmis i no t'obsessionis amb les coses que vols aconseguir, tot arribarà! Bones energies amb Balança i Lleó. Dia de la sort: 12.

Aquari:
Els Aquari tindreu una setmana en les que us sentireu especialment atabalats i no tindreu temps per gaires coses. Hi ha una persona del teu entorn que necessita molt el teu suport moral, intenta posar-te en el seu lloc. S’apropen moments de canvis. Bones energies amb Aquari. Dia de la sort: 16.

Peixos:
Els Peixos esteu vivint uns dies en els quals us acompanya una màgia especial, sovint sou el centre d'atenció i la vostra opinió compta moltíssim! És un bon moment per posar en marxa aquells projectes que fa temps que tens al cap. Això sí, intenta ser més directe i prendre les decisions que realment vols! Dia de la sort: 12.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: