Logotip de Adolescents.cat

És delicte practicar sexe en espais públic? Ens poden multar per tenir relacions al cotxe o la platja?

per Redacció, el 8 de juliol de 2022 a les 12:46
Tenir sexe en espais públics és una pràctica habitual, sobretot a l'estiu i sobretot al cotxe o a la platja. Tot i que sigui freqüent, però, és legal? Ens poden multar?

A nivell estatal, no existeix cap normativa que reguli aquesta pràctica. Ara bé, l'article 185 de la Llei orgànica 10/1995, de 23 de novembre, del Codi Penal, fa referència als delictes d'exhibicionisme i provocació sexual i en cas d'infringir-la sí que té conseqüències, fins i tot penals.


Com expliquen des de RAC1, però, es pot considerar un delicte practicar sexe en espais públics si es fa davant de menors d'edat o persones amb discapacitat. Si no es donen aquestes condicions, en principi, és legal.

Kiss Car GIF - Kiss Car Make Out - Descubre & Comparte GIFs

Ara bé, hi ha una altra cosa que s'ha de tenir en compte: pot ser il·legal si s'estableix en alguna normativa o ordenança municipal. És a dir, podria ser que el vostre poble o ciutat tingués un reglament concret on es prohibissin tenir relacions sexuals en espais públics. Per exemple, a Tossa de Mar existeix aquesta norma i, per tant, les persones que se la saltin poden ser multades fins amb 1.800 euros.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: