Logotip de Adolescents.cat

Kim Kardashian confessa quins retocs estètics s'ha fet a la cara

per Redacció, el 8 de juliol de 2022 a les 11:47
Al llarg dels anys, hem pogut veure com Kim Kardashian ha anat canviant el seu aspecte físic, no només a través dels seus pentinats, sinó també amb algunes operacions estètiques.

Són molts els que pensen que s'ha fet innumerables retocs i, fins i tot, alguns creuen que ha arribat a canviar la seva veu. Però, és realment així? Kim ha volgut aclarir tots els dubtes sobre els seus possibles canvis estètics. En primer lloc, ha admès que porta una mica de bòtox entre les celles, però ha desmentit que s'hagi retocat els llavis i les galtes. Pel que fa a les pestanyes, ha assegurat que mai ha porta extensions i que són naturals.

 

D'altra banda, Kim Kardashian ha explicat que també ha tingut algun complexe físic al llarg de la seva vida que li ha causat inseguretat. A més, és mare de quatre fills i ha explicat que li resulta molt més dificil cuidar-se: "No és fàcil quan ets mare i estàs esgotada al final del dia o estàs a l'escola, i jo sóc tot l'anterior. Generalment, faig els meus tractaments de bellesa tard a la nit. Després que tots estiguin dormint al llit", ha dit.


Per acabar, Kim ha afirmat que hi ha hagut un canvi en la seva mentalitat, sobretot pel que fa al fet d'envellir. Assegura que ara està en pau amb "no ser perfecta", però que fa uns anys li angoixava molt pensar-ho. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: