Logotip de Adolescents.cat

TEST Quant saps sobre el col·lectiu LGBTI+ i la seva situació?

per Redacció, el 11 de juliol de 2022 a les 06:00
Sabies que l’Observatori contra l’Homofòbia va registrar l’any 2021 el major nombre d’incidències contra el col·lectiu LGTBI+ rebut fins ara? En total, es van produir 284 situacions de discriminació, fet que representa un creixement del 50,3 % respecte l’any anterior. I és que malauradament aquest col·lectiu encara segueix patint atacs i discriminació en diversos àmbits.

És per això que el Govern treballa per continuar reforçant lleis que garanteixin plenament els drets de totes les persones LGBTI+. De fet, la conselleria d’Igualtat i Feminsimes ja està redactant la futura llei trans catalana.

Ara bé, amb això no n'hi ha prou per combatre la discriminació cap aquest col·lectiu. Cal que tots i totes prenguem consciència i posem el nostre gra de sorra per construir una societat més justa i segura per tothom. Una societat on sigui una realitat poder caminar pel carrer sense por ni sense patir per anar agafats de la mà de la nostra parella.

És per això que avui us portem un test perquè conegueu una mica més sobre el col·lectiu LGTBI+ i la seva situació.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: