Logotip de Adolescents.cat

El número 8, la postura per fer més llarg l'orgasme

per Redacció, el 7 de juliol de 2022 a les 10:54
El "número 8", així és com es coneix la tècnica lenta i sensual que permet experimentar el plaer de manera gradual. Es tracta d'un moviment que possibilita una major estimulació i alhora també enfortir el vincle amb l'altra persona, ja que hi ha contacte visual.

Com es practica? Un dels dos membres de la parella s'estira damunt el llit i doblega les cames. La seva parella es col·loca al damunt i la penetra –es pot fer servir una joguina sexual tipus arnès també-. La clau és que totes dues persones es moguin fent un moviment circular, com si dibuixessin un 8 amb els malucs. Aquesta postura fa que l'estimulació als punts més erògens del cos sigui superior.


A més, com que els moviments que es fan són circulars, i, per tant, més suaus, el plaer es va aconseguint de manera més gradual i s'allarga fins a arribar a l'orgasme. Si es vol aconseguir una penetració més profunda, és possible afegint uns quants coixins sota els glutis de la persona que està estirada al llit, així es crea un arc més pronunciat en el maluc.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: