Logotip de Adolescents.cat

Bad Bunny té parella? El cantant aclareix la seva situació sentimental

per Redacció, el 7 de juliol de 2022 a les 09:00
S'han fet moltes especulacions sobre la relació entre Bad Bunny i Gabriela Berlingeri, la qual sempre ha estat envoltada de cert misteri. És per això que el cantant va sorprendre els seus seguidors fa uns dies deixant clar que ell i ella només són amics.

"Som íntims, som best friend, som besties. Ningú sap res de la meva vida privada. Ni som nòvios, ni és la meva esposa. La Gabriela i jo som millors amics", va assegurar l'artista a través d'un Instagram Live.


Els rumors sobre una relació amorosa van guanyar força quan van començar a assistir plegats a entregues de premis, com per exemple els Billboard Latin Music Awards l'any passat.

A més, ella apareix en diversos videoclips de Bad Bunny i, segons ell mateix ha reconegut, ha estat inspiració per a la seva música. Sigui com sigui, però, el que els uneix és una amistat i ja està.


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: