Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 7 de juliol

per Adolescents.cat, el 7 de juliol de 2022 a les 08:01
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz
ÀRIES
Els astres no estaran a favor tot i tot indica que t'espera un dia difícil, d'aquests on et costa controlar els impulsos i actues sense pensar gaire. Un neguit interior que arrossegues des de fa temps, t'afectarà en especial. Busca el suport dels signes de foc.

TAURE
Les configuracions dissonants que formaran Plutó i altres planetes t'afectaran sobretot en l'àmbit emocional. Estaràs molt melancòlic i et costarà sortir d'aquesta tristor. La bona notícia és que aquesta sensació passarà aviat i que algú et demostrarà que està al teu costat passi el que passi.

BESSONS
Hi ha una persona amb qui no pots deixar de pensar i això et fa impossible concentrar-te en altres coses. Estàs despistat i distret i el teu entorn ho nota. En comptes de posar excuses és millor que expliquis a un bon amic/ga què et passa. Avui vigila amb els signes d'aire: hi ha algú que no està sent sincer.

CRANC
Avui és un dia important per a un amic/ga teu/va, una persona que des d'un principi va decidir caminar al teu costat passés el que passés. Demostrar-li el teu amor i reforçareu encara més aquest vincle tan especial que teniu. En el terreny amorós, és un bon dia per establir prioritats.

LLEÓ
Estàs especialment feliç perquè la sort està de part teva i perquè l'amor, ara mateix, és el gran protagonista de la teva vida. Tot i això, avui podria ser que et toqués prendre una decisió complicada relacionada, precisament, amb l'àmbit sentimental. Guia't pel cor.

VERGE
Avui et sentiràs molt estimat pels amics, però, en canvi, no notaràs el mateix afecte per part d'algú que és molt especial per tu. Si veus que ell/a s'està mostrant distant, deixa passar el temps. Només així podreu aclarir els dubtes que us estan sorgint.

BALANÇA
Has d'intentar allunyar-te de la nostàlgia que t'envolta i aprendre a observar. Hi està començant a haver canvis molt favorables al teu voltant i no te n'estàs adonant. Avui podries apropar-te a algú que serà molt important per tu en un futur.

ESCORPÍ
Ets una de les persones més lluitadores que existeixen i una de les pitjors coses que poden passar-te és haver-te de resignar-te i esperar que els altres actuïn. Ara mateix et trobes en aquesta situació, però no et preocupis, perquè l'espera valdrà la pena.

SAGITARI
T'espera un dia ple d'alegria gràcies a un èxit personal que no t'esperaves. Res t'omple més que sentir l'admiració i l'afecte dels teus amics/gues i familiars i avui el notaràs. Gaudeix d'aquest moment. Tindràs bones vibracions amb els signes d'aire.

CAPRICORN
Avui algú et donarà forces per lluitar per allò que més desitges. No t'importaran les dificultats que hagis de superar perquè estàs convençut que valdrà la pena. Aquesta motivació et farà recuperar els ànims i notaràs un canvi d'humor positiu.

AQUARI
No vas reaccionar bé amb algú i avui n'estàs pagant les conseqüències. Pensa què et va portar a actuar com ho vas fer: potser una mala experiència en el passat? Reflexiona i demana perdó amb qui creguis que t'has de disculpar. Només així aconseguiràs treure't aquesta sensació de culpa.

PEIXOS
Gràcies a la teva força interior estàs sortint d'una situació complicada que no t'esperaves per res. Encara que han estat uns dies difícils, també t'han ajudat a evolucionar i créixer com a persona. Avui notaràs l'admiració d'un altre signe d'aigua i això t'alegrarà el dia.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: