Logotip de Adolescents.cat

Aquesta posició poc coneguda pot ajudar-te a incrementar el plaer

per Redacció, el 5 de juliol de 2022 a les 12:54
Stairway to Heaven és una cançó mítica de Led Zeppelin, però també és com es coneix una peculiar posició sexual. De fet, es va escollir aquest tema per donar nom a la posició perquè, literalment, pretén que "les escales et portin al cel" o dit d'altra manera, a l'orgasme.

Com segurament ja us haureu imaginat per practicar aquesta posició fa falta que els dos membres de la parella es col·loquin en unes escales estables per tal de no córrer riscos. La persona que rep la penetració –pot ser anal, vaginal i també es pot fer servir una joguina sexual- s'agenolla damunt un esgraó i situa els seus braços estirats cap endavant. L'altre col·loca els genolls al mateix lloc i la penetra.


The Golden Path Kiss GIF by The Chemical Brothers
Tots dos membres de la parella poden tirar més endavant o endarrere per jugar amb els angles i la profunditat de penetració. A més, qui penetra també pot fer servir les mans per masturbar la seva parella.


D'altra banda, les escales també permeten altres postures molt plaents com per exemple un/a dels dosassegut/da en un esgraó i l'altre col·locat a sobre, amb les cames estirades, o bé de genolls per tal de realitzar sexe oral.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: