Logotip de Adolescents.cat

Els actors i actrius d'aquesta famosa sèrie de Netflix s'enfronten a un grup homòfob

per Redacció, el 5 de juliol de 2022 a les 09:47
Netflix va tornar a aconseguir fa uns mesos un nou èxit adolescent amb la sèrie Heartstopper, una ficció basada en les novel·les gràfiques d'Alice Oseman en què el col·lectiu LGTBIQ+ hi és molt present.

La producció narra la història del Charlie, un estudiant que acaba de declarar-se obertament homosexual, i el Nick, un dels alumnes més populars de l'institut. A banda dels dos protagonistes, a la sèrie hi apareixen altres personatges destacats i també trames molt interessants relacionades amb la identitat i orientació sexuals. Doncs bé, fa uns dies els actors i les actrius de la sèrie van voler deixar clar que la seva defensa pels drets del col·lectiu LGTBIQ+ anava més enllà de la pantalla. Joe Locke, Jenny Walser, Kit Connor, Sebastian Croft, Tobie Donovan, Corinna Brown i Kizzy Edgell, entre altres, van assistir al Pride Day de Londres.

Els actors van ser fotografiats pels seus fans durant el Pride, però també van viure situacions desagradables. En un moment de la desfilada els artistes van haver d'enfrontar-se a un grup homòfob que estava agredint un manifestant. Els actors i actrius el van ajudar i després es van posar a ballar i a cantar la cançó de Whitney Houston "I Wanna Dance with Somebody".


Un altre dels moments més virals protagonitzats pels actors de la sèrie va ser quan Locke va agafar a Connor amb una bandera enorme de l'Orgull a l'esquena. Aquesta escena va recordar molt a un dibuix de la sèrie que Alice Oseman va crear pel Pride el 2019, tal com podeu veure en les imatges.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: