Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 9 i 10 de juliol

per Redacció, el 9 de juliol de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Aquest cap de setmana els Àries esteu molt intuïtius i per fi us adonareu d'una gran veritat que fins ara havíeu volgut negar. Dies també de molta activitat social que et permetrà conèixer gent nova que t'aportarà molta alegria. Bones energies amb els signes d'aigua, Cranc, Escorpí i Peixos. Moment de la sort: dissabte al matí.

TAURE
Molt bon cap de setmana pels Taure pel que fa a relacions personals. Els teus dots de comunicació et poden donar una gran alegria. Només has de vigilar amb els Escorpí. Tens la sort al teu costat i si actives al màxim, la teva voluntat podràs solucionar un assumpte que t'inquieta bastant. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

BESSONS
Hi ha coses que són inevitables i aquest cap de setmana et passarà una d’aquestes coses que no pots controlar, intenta desfogar-te parlant amb un amic. Hi ha un signe de terra a prop teu que t'ajudarà a ser més feliç (Taure, Verge o Capricorn). Moment de la sort: dissabte a la tarda.

CRANC
Vigila molt la teva salut aquest cap de setmana perquè sembla que no estaràs del tot en forma. Els missatges de WhatsApp poden tenir intencions amagades. Una foto que veuràs a les xarxes et farà reflexionar molt, però en positiu. Moment de la sort: diumenge.

LLEÓ
Intenta no jutjar a una persona pel seu aspecte perquè tot indica que més endavant et sorprendrà. Seràs força conscient de la importància que ha agafat una persona en la teva vida i sembla que aquest cap de setmana el llaç que us uneix s'estreny encara més. És un bon moment per reforçar amistats. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

VERGE
L'estrés t'ofega, intenta desconnectar ni que sigui un moment! La música serà la teva gran companya i una cançó en especial et donarà la clau en aquest tema que et preocupa. Ets tenaç i constant i això et fa invencible, no dubtis que acabaràs aconseguint el que et proposis. Aquest cap de setmana estaràs imparable anant a totes, sense acceptar un no per resposta. Moment de la sort: dissbate.

BALANÇA
Cap de setmana força curiós pels Balança, experimentareu diverses fases de sentiments que ni vosaltres mateixos sabreu què us passa. Tranquil, és normal. T'anirà bé escoltar música per connectar amb el teu interior. Moment de la sort: diumenge al matí.

ESCORPÍ
No intentis arreglar tota la teva vida en un dia, les coses necessiten temps i has de tenir més paciència. És un bon moment per refugiar-te en un dels teus hobbies , és el que t’aportarà l’equilibri que ara necessites. Moment de la sort: dissabte.

SAGITARI
Intenta ser una mica menys pessimista, fa uns dies que estàs una mica xof i t'anirà bé parlar-ne amb un bon amic. A més, tindràs molta connexió amb les persones de signe Bessons i Cranc. Moment de sort: dissabte a la tarda.

CAPRICORN
Aquest és un cap de setmana bo pel que fa a relacions personals i tot gràcies al teu esforç d'entendre i perdonar el mal comportament d'alguns amics i/o coneguts. Els Capricorn sou molt de donar segones oportunitats. Cal que posis una mica d'ordre al teu voltant, t'ajudarà! Moment de la sort: diumenge al matí.

AQUARI
Les persones canvien i vulguis o no, tu també ho estàs fent, no comencis una discussió amb un amic per aquest tema, és inevitable. Les influències planetàries d'avui t'ajudaran a fer les paus amb algú que necessites molt. En general és un bon cap de setmana pels Capricorn perquè podreu fer unes quantes coses que estàveu esperant durant tota la setmana. Moment de la sort: diumenge.

PEIXOS
T'anirà bé tenir moments a soles per pensar i per trobar-te a tu mateix, fa temps que no escoltes els teus sentiments. En l'amor estàs massa sensible i qualsevol cosa que interpretis a la teva manera et pot causar gelosia, tristesa o reaccions brusques de les quals et penediràs. Què pots fer? Deixar que la vida flueixi i no imposar-te a ella. Moment de la sort: diumenge.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: