Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 562]

per Redacció, el 9 de juliol de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.


 





Versió sense playbuzz

Noi, 18 anys
Em vaig quedar a dormir a casa del meu "no-nòvio" (una història llarga) i a la 1 de la matinada vam començar a tocar-nos a poc a poc. De cop, em va girar i em va començar a fol***. Quan vam acabar vam anar al sofà i ens vam començar a tocar un altre cop fins que vam acabar fent-ho un altra vegada. No vam parar en tota la nit, va ser brutal.

Noi, 17 anys
Faig volei amb un equip mixta i hi ha una noia que m'atrau molt. En un dels entrenaments la vaig esperar i quan va sortir vam començar a parlar i em vaig llançar. Ens vam començar a liar i li vaig acabar fent dits. Ella no em va masturbar ni res, però crec que mai m’havia posat tan calent.

Noia, 16 anys
Al casament de me mare va venir un tio que era un familiar llunyà i a qui no havia vist. Vam estar parlant i ens vam donar l’insta. La setmana següent, mentre me mare estava de lluna de mel, el vaig convidar a casa i els 10 minuts ja estàvem fol*** al sofà.

Noia, 16 anys
Un dia que estava al gimnàs amb la meva parella, estàvem a la piscina i vam començar a posar-nos calentes. A la piscina no hi havia ningú i em vaig llançar i ens vam començar a liar. Després de portar una bona estona va començar a fer-me dits, però quan estava a mitges va entrar un home i vam haver de parar. Llavors vam decidir entrar a la dutxa i allà vam fer de tot. Ella em va haver de tapar la boca amb les mans perquè no se sentissin els gemecs.

Noia, 18 anys
Us ho cregueu o no, la meva experiència més hot va ser amb un tio que ni ens vam liar ni res. Estava en una festa on jo no coneixia a gairebé ningú i jo notava que aquest noi m'estava mirant molt. Vam jugar, vam estar xerrant... Vam pujar a dalt i ens vam començar a posar super calents només parlant i cada cop estàvem més a prop l'un de l’altre. Al final no ens vam liar perquè es veu que ell tenia el cor ocupat, però el calentón dels dos va ser heavy hahhahha.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: