Logotip de Adolescents.cat

Jessica Goicoechea es pronuncia sobre la seva possible relació amb aquest futbolista

per Redacció, el 1 de juliol de 2022 a les 11:41
Des de fa unes setmanes que circulen rumors sobre una possible relació entre Marc Bartra i Jessica Goicoechea. El futbolista i la model van anar al concert de Rauw Alejandro a Barcelona i també se'ls va veure sortir junts d'una discoteca amb actitud afectuosa.

Les imatges arribaven poc després que la influencer hagués confirmat que ja no estava amb Arón Piper i el futbolista hagués anunciat la seva separació amb Melissa Jiménez amb qui va estar casat cinc anys i va tenir tres fills.


Ara bé, són veritat els rumors? Jessica Goicoechea ha volgut deixar clar que no. "És tot mentida, no estic amb ningú, estic sola i estic encantada", ha assegurat en un esdeveniment a Madrid. Amb aquestes declaracions, doncs, ha volgut acabar amb les suposicions que la relacionaven amb el futbolista.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Jessica Goicoechea. (@goicoechea)




 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: