Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 1 de juliol

per Adolescents.cat, el 1 de juliol de 2022 a les 09:53
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Els planetes t'afavoriran molt més a partir d’avui i ho notaràs sobretot en les relacions personals. Estaràs més optimista i això t’ajudarà a afrontar un tema que et feia certa por resoldre. Tindràs bona connexió amb els signes d’aire.

TAURE
Avui et tocarà ser més comprensiu. Ja fa dies que estàs retraient a algú un comportament que tu també tens a vegades, tot i que no te n’adones. Un amic/ga t’ho dirà sense manies. Podries tenir una baralla amb un signe de foc. Mesura bé les teves paraules.

BESSONS
Avui, gràcies a l’ajuda d’un amic, començaràs a fer petits canvis i a veure de manera menys negativa un problema que t’afecta. Has d’intentar tenir més paciència i aprendre a esperar perquè estàs molt irascible i algú del teu entorn ja no pot més.

CRANC
Avui t’espera una sorpresa molt agradable i és possible que canviï molts dels teus plans. T'adonaràs de quanta gent t’estima i et valora encara que creguis el contrari. Gaudeix d’aquest moment i deixa’t portar.

LLEÓ
Avui t’enfrontaràs a algú que sents que et va fallar quan estaves en un moment molt feble. Ho faràs deixant enrere el rancor i això t’ajudarà a tancar ferides. En l’àmbit sentimental podries tenir un petit disgust.

VERGE
Para de pensar que no fas bé les coses. Que no tot surti sempre com ho tenies planejat, no vol dir que siguis un desastre. Aquests tipus de pensaments l’únic que fan és construir obstacles entre tu i els teus objectius. Deixa’t ajudar per algú que t’està donant la seva mà i no siguis orgullós.

BALANÇA
Les coses no et sortiran com esperaves i no sabràs com reaccionar. Per sort l’ajuda d’un familiar farà que tiris endavant. És moment de mostrar el teu agraïment i deixar de banda la cuirassa que tant et costa de treure.

ESCORPÍ
Avui els teus esforços es veuran recompensats perquè a més de la força de voluntat que sempre t'acompanya, també comptaràs amb un cop de sort. En el terreny sentimental, una relació que estava bloquejada tornarà a fluir i això podria confondre't.

SAGITARI
Aquests dies et tocaràs activar el teu sisè sentit i fiar-te dels teus instints. Vigila amb la nostàlgia i la sensació de soledat perquè podrien portar-te a reprendre al contacte amb algú que saps que no et convé. Tindràs molt bona connexió amb els signes de terra.

CAPRICORN
Avui hi haurà un detonant que et farà aturar i dedicar-te temps. Un fet que interpretaràs com un senyal et farà mirar més cap endins i reflexionar. Arribaràs a conclusions certes, però que alhora et causaran alts i baixos emocionals. No tinguis por a actuar.

AQUARI
No vols que res ni ningú t'imposi la vida que has de viure i lluites per convertir els teus somnis en realitat. Això, però, t'està costant molt car i sense adonar-te’n t'estàs deixant moltes coses i persones pel camí. Un amic/ga t’ho farà veure.

PEIXOS
Lluites més pels altres que per tu mateix i molts cops situes la teva felicitat enmig del benestar dels altres. Avui, però, et tocarà col·locar-te al centre i dir sense pèls a la llengua allò què vols. Podries tenir una discussió inesperada amb un signe de foc.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: