Logotip de Adolescents.cat

Aquest famós streamer ha estat bloquejat a Twitch per les seves declaracions masclistes

per Redacció, el 30 de juny de 2022 a les 11:01
El famós streamer Greekgodx ha estat bloquejat de Twitch durant 3 dies. No és la primera vegada que li passa, però aquest cop el motiu han estat els seus arguments masclistes i sexistes sobre com hauria de ser la seva nòvia, amb requisits com "si vols sortir amb mi, has de saber que si ets streamer hauràs de deixar de ser-ho. Els directes s'han acabat per tu. La teva carrera s'ha acabat".

El creador de contingut no es va tallar ni un pèl a l'hora d'explicar el que hauria de fer la seva parella i ho va deixar ben clar: "Faré directes mentre tu cuines per mi, neteges per mi i cuides els nens. Jo seré l'encarregat de guanyar diners i te'ls donaré i li donaré als nostres fills per una vida sana i segura. Així és com vull portar la meva vida. D'acord? Aquesta és la vida que vull". Twitch va prohibir el canal de Greekgodx poc després que finalitzés el directe, de manera que ja no es pot trobar el vídeo sencer. Tot i això, moltes persones s'han quedat amb el missatge i no han dubtat en acusar-lo de que el que vol no és una novia, sinó una persona que li faci de criada. I és que resulta molt sorprenent que algú encara pugui tenir aquests pensaments.


Tot i això, no queden clars els motius pels quals el seu canal ha quedat restringit. Hi ha gent que defensa que, tot i que les seves declaracions són misògines, la decisió de bloquejar el seu canal ha estat donada perquè la plataforma també restringeix "qualsevol contingut o activitat que promogui o fomenti la discriminació, la denigració, l'assetjament o la violència" i, per tant, podria haver estat bloquejat per fer twerking.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: