Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 30 de juny

per Adolescents.cat, el 30 de juny de 2022 a les 09:14
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Si creus que tu estàs fent més que els altres, afluixa el ritme, però no els exigeixis més. No tothom és com tu i et tocarà adaptar-te. Avui sentiràs que necessites estar sol per aclarir algunes idees que fa dies que et volten per la ment.

TAURE 
Els teus interessos avui estaran centrats a desconnectar. Fa massa dies que dones voltes a un mateix tema i sents que estàs esgotat. Procura evadir la teva ment fent alguna activitat que t'agradi. 

BESSONS 
Vigila a l'hora de deixar-te emportar per un impuls, perquè les conseqüències podrien no agradar-te. Algú t'animarà a deixar-te anar, però és millor que et facis cas a tu mateix i et pensis bé les coses.

CRANC 
Algú et farà sentir incòmode amb les seves preguntes. No cedeixis a les provocacions, l'únic que aconseguiràs és que hi hagi tensió i això no et convé. Potser respondre al que et demanen et pot fer sentir alliberat, encara que ara no t'ho sembli. 

LLEÓ 
Pensar en coses que van passar, constantment, no només et genera cert malestar a tu, sinó també a les persones del teu entorn. Les teves amistats senten que no estàs aprofitant aquest estiu i t'estàs boicotejant a tu mateix/a. Intenta fer un pas endavant i no obsessionar-te més. 

VERGE 
Algú del teu entorn podria fer-te dubtar d'una decisió que has pres. No hi pensis gaire, perquè ja has agafat aquest camí i has de mirar endavant, no enrere. Tingues més confiança en tu mateix/a i la teva opinió. 

BALANÇA 
Sents que li estàs donant molt a algú i que aquesta persona s'està distanciant. Això et genera confusió i t'estàs començant a preocupar. Pregunta a algú del seu entorn per saber si li passa alguna cosa perquè potser el seu comportament no està vinculat a tu. 


ESCORPÍ 
Sents que hi ha una persona que cada vegada és més important per a tu, però tens por de fer un pas més. Creus que el teu entorn potser no ho aprovarà i això no et deixa avançar. Parlar amb un amic/ga de confiança potser et tranquil·litza. 

SAGITARI 
De vegades fas pels altres el que no fas per tu mateix. Això t'està provocant cert esgotament i sents que ja no pots més. Dedica't el dia a tu i a les coses que t'agraden per omplir-te de força. 

CAPRICORN 
De vegades pots ser una mica orgullós i això fa que et sigui difícil acceptar certs fets. Si algú no està interessat en tu, no forcis la situació perquè serà pitjor. Ves a la teva i veuràs com al cap d'uns dies estaràs millor. 

AQUARI 
Avui podries tenir l'oportunitat de conèixer més profundament una persona que t'interessa. No tinguis por al rebuig perquè no serveix de res i fes cas a les teves sensacions. 

PEIXOS 
Avui algú voldrà parlar amb tu, però no en tindràs ganes. Sents que estan intentant manipular-te i no pots suportar aquest tipus de situacions. Digues el que penses de manera clara i, si cal, distancia't d'ell/a. 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: