Logotip de Adolescents.cat

Kase.O es retira dels escenaris? Això és el que ha anunciat

per Redacció, el 29 de juny de 2022 a les 06:00
Kase.O és considerat un dels millors artistes de rap del país i actualment es troba en un dels punts més alts de la seva carrera, havent tret diversos singles i realitzant una gira per tot Espanya.

Però, tot i comptar amb uns fans molt fidels i estar molt agraït per tot el que està vivint, el cantant ha anunciat que necessita parar un temps. Així ho anunciava a través del seu Instagram i Twitter el passat 27 de juny: "Encara que és súper bonica l'energia que em doneu, acuso un gran esgotament físic, mental i espiritual. Per això he decidit que a partir del març, quan acabi aquesta gira, em retiraré un temps indefinit dels escenaris. Ho necessito. Una abraçada enorme i gràcies a tots els que ja heu portat el vostre amor i gaudit amb nosaltres aquesta gira. PAU".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Javato Jones (@kaseo_real)


Molts dels seus fans han interpretat aquest missatge com una pausa definitiva, però en realitat només es tracta d'una pausa per recuperar forces que s'allargarà fins que l'artista consideri necessari. En qualsevol cas, sembla que Kase.O no té cap intenció d'abandonar la música per complet.

Així doncs, encara queden molts mesos plens de concerts on podrem veure a Kase.O amb la seva gira "Kaseo Jazz Magnetism" a diversos festivals d'Espanya, a Mèxic i finalment, el mes de novembre, al Palau Sant Jordi de Barcelona i al Wizing Center de Madrid.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: