Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 29 de juny al 5 de juliol

per Redacció, el 29 de juny de 2022 a les 10:50
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.

 


Versió sense playbuzz:

ÀRIES (3/5)
Aquesta setmana, sobretot no siguis pessimista. Arriba algú que prové de fora del teu cercle d’amistat, algú nou i que aportarà un aire fresc a la teva vida. Deixa’t portar i no tinguis por al que pugui passar en un futur, viu el present i tot anirà bé. Connexió especial amb: Escorpí.

TAURE (3/5)
Comences a tenir algú que et transmet energies molt positives i has d’aprofitar-ho, deixa’t portar. No analitzis tota la situació ni intentis buscar el “fallo”, és hora de gaudir. Vés amb compte: hi ha algú que et té molta enveja i és possible que això afecti les teves relacions. 

BESSONS (3/5)
Estàs passant per un moment on la intel·ligència i el raonament et pesaran més. Per això, fes cas a les teves emocions i sobretot, sigues sincer amb tu mateix/a i actua en conseqüència. Consell: trenca amb aquelles relacions que no t’aporten res i evolucionaràs.  

CRANC (2/5)
Et sents una mica atabalat/da i per això, val més que aquesta setmana et dediquis més temps a tu i aprofitis per reflexionar i per cuidar el teu amor propi. Sovint necessitem fer una pausa per veure en perspectiva les nostres relacions. Consell: aprofita per fer una activitat tu sol/a.

LLEÓ (2/5)
Si tens parella, aquesta setmana no estaràs per tonteries i li diràs tot el que penses sense filtre. Si estàs solter/a, hi ha algú amb qui parles o fins i tot, a qui vas veient de tant en tant, que ja no t’omple i arribaràs a un punt d’inflexió. Consell: diguis el que diguis, procura vigilar les formes.

VERGE (5/5)
La passió t’envairà i ho transmetràs a tothom que tinguis al voltant. Aquesta energia farà que et sentis capaç de menjar-te el món i així ho faràs! És un bon moment per declarar-te a aquella persona especial o per fer quelcom especial amb la teva parella. Dia de la sort: Divendres. 

BALANÇA (3/5)
És  un bon moment per remuntar. Les coses no van com voldries però amorosament, anirien millor si no tinguessis por a arriscar-te una mica. Reapareixerà algú  que tens ganes de veure i amb qui et sents molt còmode. Connexió especial amb: Cranc. 

ESCORPÍ (2/5)
Ha arribat el moment de fer punt i a part. Tens la sensació que no et valoren com voldries i és perquè enfoques els teus esforços en les persones equivocades. De fet, tens algú molt a prop que es mereix més atenció per part teva i que és just el que necessites. Dia de la sort: Dilluns.

SAGITARI (2/5)
Tens el cap massa centrat en el futur i el passat i t’oblides de gaudir el present. Estàs coneixent a gent molt interessant però passes d’elles abans de donar-los-hi una oportunitat. Vés amb compte: hi ha relacions tòxiques que has de deixar anar abans no acabis malament. 

CAPRICORN (2/5)
Ets una persona ambiciosa, d’idees fixes i amb les coses molt clares però en la part amorosa, sembla que aquesta vegada t’has conformat: o bé a seguir amb algú que no t’omple o t’has ficat al cap que vols estar sol/a. Pensa-hi, és la setmana per propiciar un canvi. Color: blanc. 

AQUARI (2/5)
Vés amb compte aquesta setmana perquè tan si tens parella com si estàs coneixent algú, tindreu petites discussions que no sabràs ben bé d’on baixen. Mesura les teves paraules i veuràs que parlant la gent s’entén. Consell: Si ho parleu, la reconciliació us acostarà més. 

PEIXOS (3/5)
S’acosta una època de canvis. És moment del racionalisme i per això, t’adonaràs que hi ha coses per les quals ja no estàs disposat/da a lluitar. Algú del teu voltant, espera el millor moment per dir-te que li agrades i no t’ho esperes. Dia de la sort: dijous. 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: