Logotip de Adolescents.cat

Estàs sent víctima del pocketing? La nova tendència en les relacions

per Redacció, el 2 de juliol de 2022 a les 06:00
Quan comences una relació és normal no conèixer el cercle íntim de l’altra persona, però passat un temps us animeu a fer el pas. Presentes els teus amics i amigues a la teva parella i, fins i tot, a algun membre de la teva família. Però un dia te n’adones que ell/a no t’ha presentat a ningú... per què?

En aquest cas hi ha la possibilitat que estiguis sent víctima del pocketing, una tendència que consisteix a mantenir la teva parella lluny de les teves amistats i així evitar també el compromís. La paraula ve de l’anglès pocket (butxaca) i significa precisament això, guardar a una persona a la butxaca i no deixar-li veure més enllà. Com diu la psicòloga Ana Javanovic al portal Better, “Si no et presenta els amics i la família al cap d’uns mesos d’estar junts, potser és hora que obris els ulls, perquè potser t’ha ficat a la butxaca”.

Com indica l’especialista, les persones que fan pocketing “no volen que coneguis els seus amics, família ni tampoc que et vegin els seus seguidors de les xarxes socials, encara que hagueu estat sortint durant un temps. És una manera de crear el seu propi espai i distància en la relació”. En certa manera, amagen la persona amb qui surten i sembla que la relació no existeix públicament. Així doncs, no és que tinguin por al compromís, sinó que simplement no volen que formis part de la seva vida pública.

Finalment, si creus que estàs sent víctima d’aquesta nova tendència prova de parlar amb la persona i d’expressar-li com et sents. Potser simplement va a un ritme diferent i realment està esperant al moment adequat. En aquest cas, haureu d’arribar a un acord i marcar un ritme en que tots dos estigueu còmodes.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: