Logotip de Adolescents.cat

Vigila amb aquest missatge d'Instagram, et poden robar el compte

per Redacció, el 29 de juny de 2022 a les 09:11
Els estafadors ataquen per tots els racons possibles. La majoria dels intents d'estafa són previsibles i fàcils de detectar, però sovint troben la manera de fer-nos caure al seu parany, sigui amb noves tècniques o emprant nous sistemes
 
Darrerament, s'han detectat intents de robar comptes d'Instagram a partir d'un missatge que els estafadors envien mitjançant l'usuari d'un amic o amiga. Ho fan amb una imatge que és un repte visual. "Et dono 50$ si trobes l'error", escriuen acompanyant la imatge. I, per cobrar-los, demanen fer una gestió sospitosa amb un correu electrònic.

Volen que canviïs el correu electrònic de gestió del compte d'Instagram i posis el seu. Fent aquest pas, els estafadors només han de restablir la contrasenya fent ús de l'opció de recuperar-la com si se n'haguessin oblidat i així ja has perdut el teu compte. D'aquesta manera, ells tenen accés al teu usuari i poden seguir estafant, en aquest cas amics teus.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: