Logotip de Adolescents.cat

La resposta de María Pombo a les crítiques del casament de la seva germana Lucía

per Redacció, el 29 de juny de 2022 a les 06:00
La Lucía, la gran de les germanes Pombo, es va casar amb Álvaro López Huerta a Villafranca del Condado (Segovia) el passat dissabte 25 de juny.

Tot i que no és la més coneguda de les germanes, a Instagram compta amb 377.000 seguidors i, encara que la seva professió és la de pilot comercial, es relaciona amb moltes influencers. És per això que les imatges del seu casament no han trigat a sortir a la llum, ja que Lara Tronti, Marta Lozano i Laura Matamoros van ser algunes de les assistents que no van dubtar en compartir la seva celebració a través de les xarxes socials.

 

Com era d'esperar, les imatges han arribat a molta gent i això ha provocat una sèrie de crítiques, concretament sobre com anaven vestides les cambreres del càtering. Moltes persones han assegurat que semblava que anessin disfressades de criades, com si les haguessin tret d'una altra època.

  Tot i això, també hi ha hagut persones que s'han volgut pronunciar i explicar que en la majoria dels casos no són els nuvis qui escullen la vestimenta dels cambrers i cambreres, sinó que és l'empresa del càtering qui ho fa i que, tot i que pugui resultar sorprenent, encara n'hi ha moltes que continuen optant per aquest tipus de vestits.
 

La resposta de María Pombo


La influencer María Pombo s'ha pronunciat sobre aquest tema i s'ha pres amb humor les crítiques cap a al casament de la seva germana: “La gent és una mica avorrida perquè va ser un bodón. Però és que de nosaltres sempre veuen alguna cosa dolenta, és igual el que fem”, ha assegurat.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: