Logotip de Adolescents.cat

Consideres que aquests comportaments són infidelitats?

per Redacció, el 27 de juny de 2022 a les 06:00
Fa temps us parlàvem del micro-cheating o microinfidelitat: un conjunt d'"accions aparentment petites que indiquen que una persona posa la seva atenció física o emocional en algú que està fora de la seva relació". 

Per exemple, canviar el nom d'alguns contactes de la teva agenda del mòbil perquè la teva parella no els pugui identificar o contactar amb el teu ex i ocultar-ho al teu nòvio o nòvia, pot ser considerat micro-cheating. 

En els últims dies, s'han publicat nous articles sobre aquest tipus de comportaments i hi ha tornat a haver debat sobre què és infidelitat i què no. Us portem alguns casos perquè vosaltres pugueu dir el que penseu.


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: