Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 27 de juny al 3 de juliol

per Redacció, el 27 de juny de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.
 

Versió sense playbuzz
Capricorn: És una setmana de noves emocions, bones i dolentes. La teva intel·ligència emocional et serà molt útil per parlar amb una persona propera que no ho està passant bé. La teva sensibilitat et farà més atractiu, utilitza-ho al teu favor. Dia de la sort: 2.

Lleó: Concentra’t en les teves metes i deixa que els altres s’espavilin, no pots ajudat a tothom! Ets una persona que sap perdonar però ha arribat el moment de dir ‘no’ i plantar cara a una persona. Tens sort en l’amor amb els Cranc.  Dia de la sort: 28
 
Cranc: Els Cranc esteu farts de les persones falses i aquesta setmana estareu irritables davant de qualsevol situació. Per sort quan estigueu sols aquesta ràbia es canalitzarà positivament i tindreu una conversa que esperàveu. Dia de la sort: 29.

Àries: Tens sort en l’amor amb els Capricorn però vigila amb els Taure, aquests intentaran captar la teva atenció i no són una bona influència tenint en compte les teves últimes experiències. Tindràs una nova oportunitat però has de deixar la vergonya de banda. Color de la sort: lila. Dia de la sort: 29


Peixos: Tot i que de vegades no ho demostris, ets una persona forta i aquesta setmana et tocarà fer-te valer perquè ningú et passi per sobre. Tens sort en l’amistat, es posaran de part teva durant un conflicte. Dia de la sort: 30

Taure: Aquesta setmana et convé fer reflexió i pensar si aquesta persona que t’està causant dolor es mereix que l’estimis tant. Estar a soles et vindrà bé i la música serà la clau per trobar respostes. Tens sort amb els estudis! Dia de la sort: 28.

Balança:  Hi ha una persona que no et convé en la teva vida i ho saps. No l’allunyis de tu dràsticament, fes-ho poc a poc i al teu ritme. Aquesta setmana hi ha sort buscant l’amor però encara no és el moment de llençar-te del tot. Dia de la sort: 28.


Bessons: Sembla que necessites reforçar les relacions d’amistat, aquesta setmana és un bon moment per fer-ho. A més hi ha algú que intenta obrir-se a tu però encara ha de guanyar-se la teva confiança. Dies de sort amb l’amor: Dia de la sort: 29

Verge: Els Verge sou persones a qui no us agrada gens que us tractin amb inferioritat, aquesta setmana treuràs el caràcter que portes dins i deixaràs a més d’un sorprès. Dies d’amor intens pels Verge amb parella. Dia de la sort: 29.

Aquari : Tens una setmana que emocionalment és una bogeria, passaràs de l’eufòria a la preocupació en un no res. Intenta calmar-te i pensar amb més claredat. Hi ha una persona interessada en tu però encara no saps si t’interessa, és moment de descobrir-ho. Dia de la sort: 29.

Escorpí: Els Escorpí us sentireu una mica fora de lloc però això és perquè no sabeu com transmetre el que teniu dins. No et preocupis perquè aquesta incomoditat et servirà per parlar amb algú especial. Dia de la sort: 28.

Sagitari: No treguis conclusions precipitades del comportament d’un amic, deixa que s’expliqui primer. Et sentiràs molt persuasiu i amb ganes de viure plenament, potser ha arribat el moment de fer-te notar davant d’una persona especial. Dia de la sort: 2.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: