Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 27 de juny de 2022 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 





Versió sense playbuzz
Noia, 13 anys
Des que et vaig veure per primer cop al càmping em vaig enamorar. Sé que a tu no et feia cas i estava més amb el teu amic, però a mi el que m'agrada ets tu. Espero que aquesta setmana al càmping passi alguna cosa, jo vull que passi. Si ho llegeixes dona el primer pas si us plau, t'estimo infinit.

Noi, 17 anys
Et vaig veure a la selectivitat i no sé per què, però de vegades penso en tu. Lucía, me'n recordo del nom. Cabells negres amb dues franges de color rosa a davant de la cara, petita, motxilla de Dragon Ball i vas anar a Tecno i Mates a la mateixa aula que jo a Tordera. No crec que ho llegeixis, però igualment ho dic.

Noia, 17 anys
Ens vam conèixer l'altre dia a la platja de Tamariu. Jo estava fent paddle surf amb la meva família. Sóc pèl-roja i portava un banyador blanc de dues peces. Tu estaves amb la que semblava ser la teva millor amiga i el seu nòvio... Només creuar mirades no ens vam parar de mirar en tota la tarda. Eres rossa amb un banyador negre de cos sencer que et quedava de put* mare. Només volia dir-te que no et puc treure del meu cap i tant de bo saber de tu; la noia que m'ha robat el cor en menys d'una mirada.

Noi, 18 anys
Et vaig obrir per Insta preguntant què estudiaves i vam parlar una mica. Quan et vaig dir que m'agradaria que ens coneguéssim una mica més em vas dir que no tenies temps ni ganes. Des de llavors no et trec del cap i penso sovint en tu. Encara que no ens coneixem de res em sembles una gran noia. Si llegeixes això obre'm per Insta.

Noia, 15 anys
Anem a tercer d'ESO i a la mateixa classe. Ens coneixem des dels 3 anys. Ets un noi d'1,80, moreno amb els ulls marrons i t'agrada el vòlei. Les meves amigues noten des de fa mesos que em mires molt a les hores lliures o a classe, però estic confosa i no sé si és perquè t'agrado. M'agradaria saber si t'agrado o no. El teu nom comença per A.

Noia, 14 anys
No crec que ho llegeixis però t'escric. Ens vam veure al festival Oh My Gol. Crec que em treies uns quants anys, portaves una samarreta blanca i estaves assegut darrere i diagonal meu, a les cadires. Jo portava un top de color beix i durant tot el concert em girava cap a tu per veure't i ens vam llançar algunes mirades. Em vas agradar moltíssim.

Noia, 15 anys
Ja fa dos semanes que estem parlant per insta, després que jo et respogués una historia que vas penjar. Anem a diferents instituts, i no ens coneixiem de res. Des de que parlem, no puc pensar en una altre cosa, m'encanta la teva manera de ser. Ets alt i cabell arrisat, el teu nom comença per A.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: