Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 22 al 28 de juny

per Redacció, el 22 de juny de 2022 a les 14:05
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.



Versió sense playbuzz:

ÀRIES (3/5)
Creus que ha arribat el final d’una etapa però no has de deixar que això et baixi els ànims. Últimament tens mil coses al cap i sembla que deixes l’amor de banda però fa poc que una relació amb algú t’il·lusiona i aquest cap de setmana serà molt intens entre vosaltres. Dia de la sort: diumenge.

TAURE (2/5)
Aquesta pot ser una setmana especialment romàntica si saps aprofitar totes les oportunitats. Hauràs de demostrar-li a aquella persona especial com és d’important per tu perquè et notarà distant. Vés amb compte: veuràs la felicitat d’algú del passat i això et remourà molts sentiments. 

BESSONS (3/5)
Si una cosa necessita temps, són les relacions siguin romàntiques, d’amistat o familiars. Cada vegada et sents més a prop de la persona que t’agrada però has de tenir paciència i deixar que les coses vagin passant soles. Consell: no exigeixis ni esperis gestos d’amor incondicional. 

CRANC (3/5)
Ets una persona liberal, fas la teva i no esperes que tothom ho entengui però aquest cop, els teus actes afectaran a algú que t’importa i hauràs de donar explicacions. Consell: Pensa per què l’afecta tant a aquesta persona i  fins a quin punt vols haver de justificar els teus actes.

LLEÓ (2/5)
Aquesta serà una bona setmana pel que fa a les emocions. Tot transcorrerà amb normalitat però amb la diferència que, com controlaràs els teus sentiments, et sentiràs molt segur/a en tot allò que et proposis. Consell: aprofita per tenir converses pendents i deixar les coses clares. 

VERGE (2/5)
En algun moment, et sentiràs atrapat en una rutina i això afectarà directament a la teva vida amorosa. Necessitaràs trobar la manera de fer-li un gir però si ets capaç de parlar-ho, t’adonaràs que tot té solució. Vés amb compte: no deixis que algú del passat s’interposi. 


BALANÇA (3/5)
Has d’estar en alerta aquesta setmana. Sembla que una tercera persona es vol interposar en el teu camí. Tant pot ser que sigui algú que et vulgui confondre amb paraules com algú que estigui interessat en la mateixa persona que tu. Consell: Controla els nervis i no entris en el seu joc. 

ESCORPÍ (2/5)
Has recuperat la il·lusió! Tens algú a la teva vida capaç d’omplir-te d’energia quan més ho necessites i aquesta setmana, el retrobament serà molt positiu. Està bé que siguis selectiu triant els moments de passió, però no siguis tan estricte i gaudeix! Dia de la sort: Dimarts. 

SAGITARI (4/5)
Setmana estranya pels sagitari, la persona que més t’importa es comporta de manera distant amb tu, però per contra tens una mentalitat positiva que t’ajudarà a afrontar-ho amb naturalitat i sabràs donar-li l’espai que necessita. Consell: tingues empatia amb qui més estimes. 

CAPRICORN (3/5)
Aquesta setmana tens molts plans que t’il·lusionen i això es transmet amb bona energia i una força d’atracció brutal. Aprofita aquestes ganes de fer coses per fer alguna activitat especial amb aquella persona que t’encanta, us anirà molt bé. Dia de la sort: dissabte.

AQUARI (2/5)
Véns d’uns dies complicats emocionalment, no sabies el que volies però ara ja ho comences a tenir clar. Pren-t’ho amb calma i no precipitis les coses amb aquella persona especial, mostra’t propera a ell/a però no hi caiguis rendit/da. T’has de fer valer. 

PEIXOS (3/5)
Tens sentiments amagats però ha arribat el moment de fer-ho visible. Hi ha una persona que t’agrada i aquesta serà una molt bona setmana per confessar-li. Sigues sincer/a i no tinguis por a dir-li quins són els teus sentiments. Connexió especial amb: Escorpí i Peixos. 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: