Logotip de Adolescents.cat

Dos dels grups catalans amb més projecció uneixen forces en el single «Per mi»

per Redacció, el 21 de juny de 2022 a les 16:13
Música sincera, temes quotidians, bases electròniques, autotunes i que tots dos projectes van néixer durant el confinament de la pandèmia son alguns dels punts en comú que troben Lal’Ba i Ariox. 

Les dues bandes han col·laborat en Per mi, un tema d’aquells que no et pots treure del cap i amb el qual tothom se sent identificat. 


Lal’Ba és una de les formacions de nova generació amb més projecció del moment . La seva fusió de pop i música urbana amb melodies que enganxen, els han dut a créixer de manera exponencial a les plataformes, i a poder actuar a varis dels festivals més rellevants del territori com son el Cruilla, l’Strenes, el Flames o el Cabró Rock


Ariox es dona a conèixer amb un ep anomenat venir fins aquí. El públic se’l va fer seu des del primer moment, connectant amb la sonoritat “home made” i les lletres quotidianes i sinceres de l’artista. La seva consolidació arriba a “Ens hem deixat els fogons encesos i s’ha cremat la cuina” i amb l’àlbum conjunt que ha publicat amb Galgo Lento.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: