Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 20 de juny de 2022 a les 15:43
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 




Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Des del primer cop que et vaig veure que no paro de somiar amb tu. Vaig notar aquella connexió especial. Els teus ulls són el que fa bategar el meu cor. L'altre dia de festa ens vam fer moltes miradetes i no d'amics precisament. Si saps qui soc fes tu el primer pas.

Noia, 14 anys
Anem a segon d’ESO. Ets rossa, amb uns ulls preciosos i vas a la meva classe. Les nostres amigues estan fartes que tontegem i volen que ens liem ja, però elles no saben que ja ho hem fet. Ets més alta que jo, cosa que faig veure que em fa molta ràbia, però m'encanta, ets adorable i t'estimo més que a res. Una pista, les dues vivim a Badalona i els dilluns són un dia sagrat per nosaltres , si saps qui sóc, obra'm.

Noia, 17 anys
Ja fa un any que parlem, ens coneixem perquè em vas contestar una història d’insta. Ets de València i jo de Barcelona. El teu nom comença per J i el meu per A. Espero que llegeixis això :))

Noia, 16 anys
Et vaig veure al saló de l’ensenyament el dijous. Jo feia cua per preguntar per criminologia a la UB, a la zona de la facultat de dret i tu feies cua al costat. Duies pantalons marrons i jaqueta universitària blava. Anaves amb un grup d’amics, tots castanys i tu ros. Ens vam somriure diversos cops, però no em vaig atrevir a parlar-te. Només espero trobar-nos a la mateixa facultat d’aquí a uns anys :).

Noi, 15 anys
Ets una noia que fa patinatge i vas al cau, fa temps que em vaig fixar amb tu, sobretot des de la setmana del cigró... Aquest finde hem fet sortida, però no hem parlat gaire. M'agradaria saber més de tu. Si veus això obra’m

Noi, 17 anys
Ens coneixem des de primària i quan vas fer els 12 anys em vas convidar al teu aniversari. Allà em vas dir que t’agradava, però era molt immadur i vaig dir que no. Ens vam perdre de vista i després vas venir al mateix institut a fer l’ESO. Vam tornar a recuperar el contacte i ara fa 2 anys que parlem per xat. M’he enamorat perdudament de tu aquests últims mesos. L’institut està a un poble del Gironès que comença per B.

Noia, 16 anys
Anem al mateix batxillerat i al mateix insti.T'asseus al meu costat.Fa relativament poc que ens portem així més en serio i tenin molt bona dinàmica entre les dues.Tu tens els cabells pèl-rojos i jo marrons amb una franja tenyida rossa a cada cantó.M'agrades des de fa mesos.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: