Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 20 al 26 de juny

per Redacció, el 20 de juny de 2022 a les 14:20
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES
Agafa't aquests dies per posar en ordre els teus dubtes sentimentals. Canviar d'aires lluny del dia a dia sempre va bé per veure les coses amb perspectiva i aclarir aquelles coses que t'han preocupat aquests últims mesos. Potser has de fer més cas al cor que el cap? Bones energies amb els signes de foc, Àries, Lleó i Sagitari. Dia de la sort: 22.

TAURE
És moment per fer totes aquelles coses que et fan il·lusió i et fan feliç. Deixa la mandra i aprofita per fer activitats amb la gent amb qui et sents a gust encara que a vegades et faci pal. I potser aquests dies és el moment de fer alguna bogeria que fa temps que et volta pel cap. Dia de la sort: 20.

BESSONS
Arriben dies de canvis. Segurament coneixeràs persones noves que et faran replantejar alguns aspectes de la teva vida en positiu. A vegades, encara que no ens ho sembli, algunes de les persones més importants de la nostra vida encara per arribar. Bones energies amb signes d'aigua, Escorpí i Peixos. Dia de la sort: 22.

CRANC
Els astres et somriue i això vol dir que tindràs una energia extra. Escolta el teu interior i aprofita aquesta força per fer allò que fa temps que tens ganes de fer. Saps que quan les coses surten de dins, és molt difícil que no surtin bé? Deixa les inseguretats de banda i viu la vida tal com l'imagines. Dia de la sort: 22

LLEÓ
Mai es pot tenir tot sota control encara que a vegades t'esforcis perquè tot vagi com tu vols. Potser pots agafar-te aquesta setmana per viure cada dia al màxim i intentar deixar les preocupacions. Centra't en els petits detalls i en les converses que tindràs aquests dies. Hi ha paraules que canvien la vida i et fan obrir els ulls. Escolta bé. Dia de la sort: 23

VERGE
Pots notar que estàs més sentimental que de costum o que dónes moltes voltes a tot. Sempre va molt bé exterioritzar allò que penses amb persones de confiança. Et sentiràs millor. Potser ha arribat el moment de parlar amb aquella persona que fa temps que tens una conversa pendent. Bones energies amb els altres signes d'aire, Bessons i Aquari. Dia de la sort: 22.

BALANÇA
Serà una bona setmana per a l'autoestima i això et portarà noves oportunitats en tots els camps. Amb la bona energia que estàs rebent del planeta de l'amor, Venus, el teu poder de seducció sumat la teva autoestima et donarà un extra de seguretat que la gent notarà.Dia de la sort: 21.

ESCORPÍ
Allunya't de situacions desagradables que et posen trist/a i busca l'entesa amb els que estimes perquè necessites molt el seu suport i comprensió. Et sorprendrà veure que una trobada o un missatge amb algú que fa temps amb qui no tenies contacte, et pot alegrar el dia. Potser fins i tot, descobrir-te nous sentiments com l'amor...Dia de la sort: 21.

SAGITARI
A vegades ens hem de fer valorar i respectar per persones que no ens generen bones energies. És per això que, si cal, has de ser una mica més dur i dir allò que penses encara que l'altra es pugui sorprendre o no li agradi el que li diràs. Estàs en una bona dinàmica personal i comences a madurar sabent quins són els teus punts forts. Potser no t'ho sembla però això et fa una persona cada dia més interessant. Dia de la sort: 23.

CAPRICORN
Tindràs noves idees i molt renovadores. Arriben dies creatius pels Capricorn i que, si els gestionen bé, poden servir per engegar nous projecte. Potser fa temps que busques respostes en la direcció incorrecta però hi ha una persona que t'obrirà els ulls. Número de la sort: 4. Bones energies amb els signes de terra, Taure, Verge i Capricorn. Dia de la sort: 22.

AQUARI
Els Aquari teniu una setmana on posareu en ordre els vostres pensaments i acabareu tenint les coses més clares. Busca un moment per desconnectar de tot i no t’angoixis tant... Que sou uns patidors! Dia de la sort: 21.

PEIXOS
Tindràs una setmana socialment intensa. Potser no te n'adones però hi ha algú del teu entorn que sent alguna cosa més que amistat. Si et fixes en els petits detalls, ho veuràs. Aprofita aquests dies per passar bons moments amb la família i veure aquelles persones que fa temps que no veus. Dia de la sort: 22.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: