Logotip de Adolescents.cat

Moren dos actors de Netflix en un accident automobilístic

per Redacció, el 20 de juny de 2022 a les 10:45
Dos actors de la sèrie El elegido de Netflix van morir aquest cap de setmana en un accident. Raymundo Garduño Cruz i Juan Francisco González Aguilar van perdre la vida després que el vehicle en el qual viatjaven amb altres membres de l’equip, bolqués. 

Diverses persones relacionades amb la indústria cinematogràfica han criticat Netflix després de la tragèdia. Al·leguen que la companyia tracta sempre d'estalviar diners i per a això contracten productores amb menys recursos. Tot plegat ha fet que moltes persones recordessin el que va passar fa mesos amb Alec Baldwin en el rodatge de Rust en què va morir d’un tret la directora de fotografia, Halyna Hutchin.

El elegido


La producció que Netflix estava gravant narra la vida d'“un nen de 12 anys que descobreix que és Jesucrist i que ha tornat a la Terra per a salvar a la humanitat”. Està basada en els còmics de Mark Millar i Peter Gross i s'emmarca dins de les sèries dramàtiques i les sèries de fantasia.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: