Logotip de Adolescents.cat

Què són les relacions intermitents i com afrontar-les

per Redacció, el 27 de juny de 2022 a les 06:00
Coneixes a una persona especial, comenceu a quedar i tot va genial. Sembla que la relació comença a avançar quan de cop i volta et deixa de respondre els missatges, es mostra molt més distant... i no entens res del que està passant. Et sona? Moltes persones han viscut aquesta situació i, tot i que en el moment costa d'identificar-la, rep el nom de "relació intermitent".

Aquest tipus de relació es defineix com una relació afectivosexual amb ruptures i reconciliacions recurrents. Cal tenir clar que, tot i que no sigueu parella, existeix una relació entre vosaltres. Així que no val l'excusa de "no som res" per desaparèixer sense donar explicacions. Mentre us veieu i parleu, hi ha un vincle entre vosaltres que s'ha de cuidar, igual que ho feu amb les vostres amistats.

summer love GIF by America's Got Talent

Així doncs, les ruptures en aquesta relació no sempre són consensuades i/o comunicades, ja que una de les persones decideix fer ghosting. A més, les reconciliacions solen ser unilaterals i basades en la dependència emocional. Per tant, la mateixa persona que decideix desaparèixer és la que acaba tornant quan vol.

Però, per què una persona et fa ghosting i després torna a aparèixer? Per entendre-ho cal respondre dues preguntes:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: