Logotip de Adolescents.cat

Així és la nova opció que està preparant TikTok

per Redacció, el 17 de juny de 2022 a les 09:22
TikTok està afegint noves opcions per millorar el funcionament de la plataforma i oferir més serveis als usuaris. Una de les últimes novetats està relacionada amb les eines de Benestar Digital les quals permeten controlar el temps que es passa en l'aplicació. 

A banda d’aquesta funció, ara la plataforma vol afegir una espècie d’historial que permeti saber les persones que han vist els nostres vídeos. Seria un format similar al de les stories d’Instagram on es despleguen els noms de tots els usuaris que les han visualitzat.


Pel que sembla funcionarà com una característica opcional, així que qui vulgui fer-la servir l’haurà d’activar des de l'apartat “Configuració i privacitat”. De moment, TikTok està provant aquesta novetat només amb alguns usuaris abans de posar-la a disposició de tothom. Us sembla útil o trobeu que és una opció innecessària?
watching orange is the new black GIF

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: