Logotip de Adolescents.cat

Què és l'ambiversió i perquè pot ser molt positiva

per Redacció, el 18 de juliol de 2022 a les 06:00
Quan una persona és extravertida en alguns moments i introvertida en altres, es diu que és "ambivertida". De fet, és més habitual del que pensem i molt poca gent es pot situar al 100% en una de les dues categories. 

Podem definir la introversió com la capacitat d'introspecció, amb el major interès i atenció en el món interior propi. Les persones introvertides solen estar molt centrades en els seus pensaments i emocions. En canvi, les persones extravertides mostren més interès pel món exterior i per les relacions socials amb altres persones.

Així doncs, l'ambiversió fa referència al punt mig entre la introversió i l'extroversió i treu el millor de les dues personalitats. Les seves característiques més destacades són la flexibilitat i capacitat d'adaptació en els àmbits socials, conductuals, cognitius i emocionals. A continuació et mostrem algunes característiques que indiquen que ets una persona ambivertida:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: