Logotip de Adolescents.cat

Laura Escanes respon a les preguntes sobre sexe i diners de La Resistencia

per Redacció, el 16 de juny de 2022 a les 10:21
Laura Escanes va aconseguir sorprendre David Broncano al cap de pocs segons d’entrar al plató de La Resistencia. Abans d’asseure’s al sofà, i sense pràcticament dir-li res, li va entregar una peculiar autorització: "Per la pàtria potestat, jo, Risto Mejide, major d'edat, autoritzo la meva filla Laura Escanes a assistir a la Resistència. Com en les excursions", es podia llegir en el paper. 

 
El presentador no va poder evitar riure i li va seguir la broma. Tot i això, ja li va deixar clar que no s’escaparia de les preguntes mítiques: el sexe i els diners. Pel que fa a la primera, Laura Escanes va assegurar que estava tenint “una setmana molt bona”, però que tampoc havia comptat quants cops ho havia fet amb la seva parella. En aquest punt Broncano li va recordar: "Les relacions sexuals valen 1 punt; 0,2 masturbació; i 0,5 'petting'". 


Després de pensar-s’ho uns segons, la influencer va respondre que, en el seu cas, hi havia “molts 0,2”, però que en total, en l’última setmana, li podia sumar 10 punts. 
 

Pel que fa als diners, no va voler respondre de manera clara, així que és una dada que continua sense saber-se. El que sí que es coneix és quant cobra, aproximadament, de mitjana per publicar un post publicitari: 4.500 euros. Tenint en compte que fa unes 10 publicacions amb patrocini al mes són uns 40.000 euros mensuals.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: