Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 16 de juny

per Adolescents.cat, el 16 de juny de 2022 a les 09:36
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES
Tot i que no aconsegueixes estar bé del tot, a poc a poc vas fent passos per millorar la teva situació. Has de canviar certs hàbits i mirar més per tu o al final acabaràs sentint-te molt perdut.

TAURE
No pots deixar que certes idees s'apoderin de tu o actuaràs de manera impulsiva i ja saps, si mires enrere, que no és la millor manera de fer les coses. Fes servir la teva intel·ligència i capacitat d'anàlisi per pensar un pla d'actuació.

BESSONS
Valora el que has aconseguit, encara que no sigui exactament el que t'havies proposat. No siguis tan dur amb tu mateix, perquè saps que t'hi has esforçat. Avui tindràs una energia especial amb els Balança.

CRANC
Avui aconseguiràs aclarir un malentès que estava malmetent una relació que t'importa i t'adonaràs que el teu punt de vista era molt equivocat. Per sort, sabràs rectificar.

LLEÓ
Avui et sorgirà un problema inesperat que canviarà els teus plans. Demana ajuda de pressa a un amic/ga o acabaràs estressant-te de manera innecessària. Bones energies amb Aquari.

VERGE
Tens la sensació que un dels teus projectes pot funcionar molt bé, encara que hi hagi persones que et diguin el contrari. Confia en la teva intuïció i busca opinions de fora del teu cercle. Escoltar música t'ajudarà a desbloquejar-te.

BALANÇA
Per fi veus els canvis que feia temps que esperaves i això et fa sentir renovat. Vés amb compte, però, perquè no seran tan fàcils d'assumir com et penses. Si ets sents decaigut, envolta't de la gent que estimes.

ESCORPÍ
Algú que aprecies ha comès un error que t'ha fet mal i no pares de recordar-li. Tot i que s'ha equivocat, l'estàs pressionant massa i pots fer que la situació vagi a pitjor. Intenta ser més empàtic, encara que en aquest moment et resulti difícil.

SAGITARI
Sents que les coses t'estan anant bé i això t'omple d'energia. Tot i això, no oblidis que no tothom està travessant un bon moment perquè podries fer enfadar una persona propera. En temes sentimentals, és millor deixar passar el temps.

CAPRICORN
Avui algú t'avisarà sobre un tema que estàs deixant passar, però que en el fons saps que és important. Escolta'l i afronta la situació o podrien arribar moments desagradables. En el terreny sentimental, no paguis el teu mal humor amb la persona que menys ho mereix.

AQUARI
T'agrada analitzar les persones i coneixes molt bé el seu caràcter. De vegades, però, encara que sàpigues com actuaran et costa posar límits. Fes-ho o la tensió podria anar a més. No deixis que traspassi certes barreres que per tu són intocables.

PEIXOS
Estàs començant a fixar-te en algú nou i això, en part, et fa sentir culpable. Necessites aclarir el que sents i ser sincer perquè si no en podries sortir perjudicat tu i altres persones.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: