Logotip de Adolescents.cat

3 postures per allargar el plaer

per Redacció, el 15 de juny de 2022 a les 11:35
Hi ha diverses maneres d’allargar el plaer en les relacions. Una d’elles, per exemple, és utilitzar postures molt plaents, però on el frec no és tan directe com en d’altres. Això acostuma a retardar l’orgasme i ens permet gaudir més estona del camí fins a arribar-hi.

Avui us portem algunes posicions indicades per allargar el plaer. 

L’endoll 
La persona que penetrarà o estimularà es col·loca damunt el llit, estirada, amb la panxa mirant cap al sostre. L’altra persona s’estira en sentit contrari, és a dir, amb el cap als peus de la seva parella, i eleva els malucs perquè es pugui produir la penetració o estimulació. 

La cadira 
Qui penetri, pot ser tant vaginal com anal i també es pot fer servir un vibrador o arnés, s’ha de col·locar assegut en una cadira o en un butaca. L’altra persona, al seu torn, “utilitzarà” el seu company/com a cadira. És a dir s’asseurà damunt amb els genolls flexionats i s’aniria movent cap amunt o cap avall o bé fent cercles per estimular les zones erògenes.

La X
La persona que rep la penetració s’estira a terra o damunt el llit amb la panxa mirant cap amunt. L’altre, s’asseu mirant la seva parella i “encaixa” les seves cames amb les de l’altra persona. D’aquesta manera la pot penetrar o pot fregar els genitals de tots dos. Es pot jugar inclinant-se més o menys i tancant més les cames per incrementar les sensacions.

couples love GIF

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: