Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 14 al 21 de juny

per Redacció, el 15 de juny de 2022 a les 06:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.


 

Versió sense playbuzz:

ÀRIES (2/5)
Has de vigilar amb ignorar els pensaments negatius. Has d’aprendre a parlar-ho abans no se’t faci una bola i pensis que tot està perdut. Consell: Pensa bé què vols dir. Una sola conversa us acostarà més que mai. 

TAURE (3/5)
Aquesta serà una bona setmana per aclarir els teus sentiments. Si tens parella, tindràs una conversa on deixareu clars els vostres sentiments. Si no tens parella, veuràs la manera d’acostar-te a aquella persona especial que tens al cap i que tant t’agrada. Color: vermell.

BESSONS (3/5)
Aquesta serà una setmana que et revelarà molts secrets i sentiments que tenies amagats. La lluna farà que tinguis ganes d’un canvi, però sobretot, tens clar quin canvi vols i que has de ser tu la persona que faci el pas perquè tot passi com vols. Dia de la sort: Dissabte. 

CRANC (2/5)
Aprofita per apropar-te a la persona que t’agrada. Si tens parella, fa dies que la tens descuidada. Pensa un pla especial i íntim per revifar l’amor! Si estàs solter/a, no tinguis por a insinuar-te a aquella persona que t’agrada. La seva reacció et donarà pistes. Dia de la sort: 17. 

LLEÓ (3/5)
S’acaba una etapa, una època que et té una mica cansat/da i que per fi, has vist la manera de sortir-te’n i passar pàgina. No deixis que les inseguretats et mengin o que la indecisió et faci quedar amb el confort. Consell: Tanca el capítol i prepara’t per tot el bo que arribarà aviat. 

VERGE (2/5)
Ets com un llibre obert i això et converteix en una persona molt noble però al mateix temps, corres el risc que la gent ho utilitzi per manipular-te. Hi ha una persona que no acaba de ser transparent mentre tu has sigut sincer/a. Vés amb compte: assegura’t que voleu el mateix. 

BALANÇA (4/5)
Ets una persona amb caràcter però últimament estàs massa a la defensiva. Has d’aprendre a deixar-te portar i a confiar més en el que et diuen. Tens algú al teu costat que et valora molt i té clar que si deixa escapar aquesta oportunitat, no n’hi haurà una segona. Dia de la sort: 14.

ESCORPÍ (3/5)
La teva extrema racionalitat fa que, a vegades, prefereixis el confort als canvis. Aquesta setmana, si estàs receptiu/va a coses i persones noves, t’emportaràs una de les millors alegries de l’any. Un nou punt de vista, farà que ho vegis tot més objectivament. Dia de la sort: dijous.

SAGITARI (2/5)
La indecisió és un dels teus principals defectes, i ho saps. Per això, no deixis que ara que comences a tenir el que feia temps buscaves, els dubtes t’envaeixin. Sigues valent/a i llença’t! És la teva època i això et tornarà irresistible. Fes-ho per tu i la teva felicitat! Dia de la sort: 19.

CAPRICORN (3/5)
Ets una persona tan misteriosa que ni tu mateix/a saps què vols. Ara que sembla ho tens clar, tens massa coses al cap. Això no et permeten centrar-te i recuperar la seguretat suficient per obrir-te a aquesta persona que t’agrada. Consell: Enamorar-te no t’ha de fer sentir vulnerable. 

AQUARI (2/5)
Et sents una mica atrapat/da, hi ha massa sentiments que no estàs escoltant i això fa que tinguis una càrrega emocional que et fa estar trist/a. Has de centrar-te en tot el que està passant al teu voltant. Has d’escoltar-te més i sobretot, has de ser valent/a. Color: blau.

PEIXOS (3/5)
Quan apostes per algú, ets una persona atenta i fidel però a vegades, la teva actitud sociable fa que l’altra gent es torni insegura i gelosa. No deixis que això us afecti i demostra-li que només tens ulls per una persona. Vés amb compte: No cal trencar amistats per demostrar compromís. 





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: