Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 13 de juny de 2022 a les 13:03
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!



 




Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys 
Ens vam conèixer el dissabte 28 en un rodatge de l'escola de cinema l'ESCAC. Feies de figurant a la pel·lícula del resplandor i jo també. Portaves un mono marró pintat de pintura i jo roba negre i un mocador al cap. No sé si llegiràs això, però si és que sí, segur que saps qui soc. El meu nom comença per M i el teu per G. (a vegades xerrem per insta, però et vull conèixer més ;).

Noia, 16 anys
Ens vam conèixer perquè tenim un amic en comú, des d'aquell dia no et puc treure del cap. Vam estar parlant per insta però un dia vas començar a ignorar-me. Ahir em va dir el nostre amic que jo li agrado i que per això tu em vas deixar de parlar. Si saps qui sóc obra'm.

Noia, 17 anys
Ens vam conèixer quan jo anava a P3 i tu a P4. Recordo que em perseguies pel pati i et trobava molt mono. Érem com una mena de coneguts, però durant la primària t’anaves oblidant de mi, fins que vas marxar de l’escola quan jo anava a fer 5è i tu 6è. Pràcticament, et vaig perdre la pista, però un dia, em vaig trobar a un amic teu i em va dir que havia quedat amb uns amics i em vaig esperar per saber qui éreu, i de sobte vas aparèixer per allí, molt canviat i guapíssim. Bàsicament, em vas enamorar, espero que sàpigues qui soc…

Noi, 15 anys
No crec que llegeixis això. Però igualment ho intentaré. Fa molt de temps que estic enamorat de tu i encara que m'hagis dit que no, no et puc treure del cap. Des que et vaig dir tot el que sentia per tu, he notat com que ens hem apropat una mica més. Perdó si t'estic malinterpretant, però m'havia de treure aquesta espina del cor.

Noi, 18 anys
Ets un noi ros, vas al mateix insti que jo. Jo faig 2n de batx i tu ets més petit. El teu nom comença per F i de vegades ens veiem al gim. Dubto molt que algú de l'Institut llegeixi això i encara menys tu, però si saps qui sóc obra’m per insta.

Noia, 16 anys
Ets un noi 2 anys més gran que jo. Jugues a bàsquet en un equip de Lleida (crec) i portes el núm.8. Hem parlat algunes vegades per insta i vam dir de quedar algun dia però al final no ho vam fer i la veritat que em vaig quedar amb les ganes. El teu nom comença per E i el meu per A. Si saps qui sóc obra'm si us plau.

Noia, 16 anys
L'any passat et vaig veure a mitjans de juliol a la platja del Roc de Sant Gaietà i em vas agradar. Deus tenir un any més que jo. Ets moreno i portaves sempre un banyador blanc i anaves a la platja amb la teva mare i germans. No sé com et dius, però espero veure't pel Roc aquest estiu. Si llegeixes això deixa algun senyal.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: