Logotip de Adolescents.cat

Aquest famós actor respon als rumors sobre una possible relació amb Shakira

per Redacció, el 13 de juny de 2022 a les 11:01
Des que es va confirmar la ruptura entre Shakira i Piqué que hi ha hagut moltíssims rumors, entre ells que la cantant i l’actor Chris Evans podrien estar-se coneixent. Aquest, però, no és l’únic artista amb qui han relacionat la colombiana. També l’han vinculat amb Henry Cavill, conegut per interpretar a Superman o a Geralt de Rivia a la sèrie The Witcher.

I quin és el motiu d’aquests rumors? Doncs simplement que tots dos van començar a seguir Shakira quan es va confirmar la seva separació amb Piqué. És a dir, no hi ha fotos, ni vídeos… Sinó només especulacions dels fans


Tot plegat, però s’ha fet tan gran i hi ha hagut tants comentaris a les xarxes socials, que els mitjans fins i tot han començat a preguntar a Chris Evans si realment hi ha alguna cosa entre ell i Shakira. De fet, en una entrevista l’han fet reaccionar a diversos memes sobre la seva possible relació.

L’actor ha assegurat que no coneix personalment a la cantant, tot i que n’és fan, i que no tenia ni idea d’aquests rumors.


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: