Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 561]

per Redacció, el 25 de juny de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz

Noia, 17 anys
Estava al vestuari després d'acabar l'entrenament de bàsquet. Les meves companyes i jo vam anar a les dutxes i em vaig posar molt hot mirant a dues companyes, però vaig intentar dissimular perquè no se n'adonessin. Una, però, ho va veure i quan ens vam quedar soles se'm va començar a apropar i em va morrejar. Ens vam acabar fent dits mútuament. Brutal.

Noia, 15 anys
Estava amb un amic (ja ens havíem liat abans) a la piscina de casa la meva àvia, i de sobte va començar a agafar-me el cul i a abraçar-me massa. Va posar-me la mà al cony i va començar a masturbar-me. Perquè hi havia la meva cosina (crec que no se'n va adonar) que si no follem allà.

Noia, 17 anys
L'altre dia la meva amiga va tallar amb el seu nòvio i a mi em posa molt (la meva amiga no el seu ex). Vaig dir-li de quedar a casa seva (els seus pares no hi eren) per poder parlar i entre abraçades i tal ens vam posar molt HOT i vam acabar fent de tot. Em va encantar menjar-li el cony.

Noi, 17 anys
L'altre dia vaig obrir la meva ex perquè volia quedar amb ella. Em va dir que tenia casa lliure i vaig anar-hi. En arribar els dos ens vam començar a liar a saco, una cosa va portar a l'altre i vam follar (jo era verge). Ho vam fer al menjador al costat del balcó (a baix hi ha un parc ple de gent sempre i un bloc de pisos davant que segur que ens van veure). Quin morbo em va donar tota la situació...

Noi, 16 anys
Estava al bus a l'última fila amb una amiga. Vam començar a parlar de coses hot i em va posar la mà a la cama. Va anar pujant i em va acabar fent una palla... Ens vam posar tan calents que quan vam baixar vam anar a casa seva a follar.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: