Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 25 i 26 de juny

per Redacció, el 25 de juny de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
Àries: Avui no et caldrà buscar suports en els altres. Els astres seguiran al teu costat i aquest cap de setmana et sentiràs segur en tot el que facis. Els Àries estareu més tendres i romàntics aquest cap de setmana i precisament l'amor està de part vostra. Intenta controlar els nervis. Moment de sort: dissabte al matí.

Taure: Aprofita les bones energies que t'acompanyaran aquest cap de setmana per aconseguir el que desitges. Necessites també ser una mica egoista aquests dies i estar per tu, et toca cuidar-te, dedica unes hores a estar sol i relaxar-te. Hi ha moltes possibilitats que es troni a instal·lar a la teva vida alguna vella amistat del passat. Moment de sort: diumenge al vespre.

Bessons: Cap de setmana una mica estrany pels Bessons, voldreu fer moltes coses i alhora cap. Què us passa? Necessites l'ajuda d'un amic que et doni bons consells. Aprofita, però, aquests dos dies perquè la sort et somriurà i res podrà amb tu. No t'aturis i persegueix els teus somnis... Moment de sort: diumenge al matí.

Cranc: La teva sinceritat per expressar el que vols fer, facilita les teves relacions i evitarà que hi hagi malentesos. Aquest cap de setmana et deixaràs portar per les emocions i gaudiràs! Vigila, però, a l'hora de confiar en algú que acabes de conèixer fa poc. Les coses no sempre són com semblen. Moment de sort: diumenge al matí.

Lleó: T'anirà bé reunir-te amb la teva família i passar més estona amb ells, et sentiràs més relaxat i per fi trobaràs la forma de dir una cosa que t'angoixa des de fa temps. Aquest cap de setmana la teva vida sentimental serà molt intensa, i pot haver-hi situacions que canviïn la teva forma de veure el món, almenys momentàniament... Moment de sort: dissabte a la nit.

Verge: Normalment et costa mostrar les emocions, per això les reaccions emocionals exagerades d'algunes persones et posen molt nerviós/a. El millor d'aquest cap de setmana serà la teva vida social, molt activa i gratificant. Gaudiràs molt i et sentiràs bé amb tu mateix. Aprofita-ho! Moment de sort: dissabte al migdia.

Balança: Amb aquesta actitud tan positiva i generosa que tens, aquest cap de setmana estar a prop teu serà una sort... Pot passar alguna cosa que t'allunyi de la rutina i posi una nota de color a la teva vida. Sentiràs molt bones energies amb Taure i Capricorn. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

Escorpí: És un bon cap de setmana pels Escorpí, tota la sort està de part vostra i això et farà guanyar confiança en tu mateix. Potser ha arribat el moment de dir moltes coses que fins ara havies amagat. Sigues sincer, ho necessites. Moment de sort: diumenge a la tarda.

Sagitari: És un bon cap de setmana pels Sagitari, tota la sort està de part vostra i això et farà guanyar confiança en tu mateix. Potser ha arribat el moment de dir moltes coses que fins ara havies amagat. Aquest sentiment de desconfiança cap als altres que has sentit en els últims dies s'anirà diluint. Moment de sort: dissabte al vespre.

Capricorn:  Una relació que et semblava que no arribaria lluny va camí de convertir-se en un vincle fort. Aquest cap de setmana prepara't per l'inesperat i deixa't portar pels teus impulsos, que aviat t'adonaràs que has encertat. Aprofita un d'aquests dies per fer esport, la teva salut t'ho agrairà. Moment de sort: diumenge a la tarda.

Aquari: Tens molt clar com vols que sigui aquest cap de setmana però les coses no sortiran com esperaves i t'hauràs d'adaptar. Però cap problema, no? Els Aquari aquests dies us enfocareu en cuidar els altres, t'ha tocat fer de conseller i repartir amor. Saps que tot això tindrà la seva recompensa. Moment de sort: dissabte a la nit.

Peixos: No t'entestis a buscar solució a problemes que, de moment, no la tenen, i viu el present. Aquest cap de setmana ignoraràs comentaris malintencionats que només volen desestabilitzar-te, i et sabràs envoltar del que et fa sentir bé i de les persones que t'estimen, que són moltes. Moment de sort: dissabte a la tarda.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: